Zajímavá fakta, která jste nevěděli o postavě Raje z Teorie velkého třesku

Zajímavá fakta, která jste nevěděli o postavě Raje z Teorie velkého třesku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když se již slavný seriál přestal natáčet, stále máme možnost se vracet k jeho starším epizodám a vychutnávat si jejich jedinečný humor. Věděli jste, že jako jediný neměl na krku žádný problém se zákonem?

Rajesh jako učiněné neviňátko

Postava Rajeshe je oproti dalším mužským hrdinům skutečně velmi kladná. Tento zahraniční student a pracovník si rozhodně musí hlídat dobrou pověst, aby vůbec mohl v Americe pobývat. Je tak opravdovým zjevením mezi Sheldonem, který má několik soudních zákazů přibližování nebo Leonardem, který byl považován za špióna. A Howard? O něm je známo, že se mu „podařilo“ zničit velmi nákladnou sondu na Mars. Raj je mezi touto sebrankou skutečný anděl.

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku snědla vlastní placentu. Zajímavosti o herečce oblíbeného „nerd“ seriálu

Herec je talentovaný sportovec

Herecký představitel Rajeshe, Kunal Nayyar, se sice narodil v Londýně, ale krátce po jeho narození se s rodinou přestěhovali do indického Nového Dillí. Během svých mladých let byl velmi úspěšným sportovcem – hrál badminton za univerzitu, hrál i kriket. Kromě sportovního nadání se také účastnil hereckých vystoupení – zahrál si například v několika muzikálech.

Čtěte také: Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

Postava cizince byla potřeba

Tvůrci seriálu se nechali slyšet, že původním záměrem nebylo do seriálu obsadit konkrétně herce indického původu. Bylo ale jasné, že v univerzitním prostředí se cizinci objevují. Uspořádali konkurz, kde byla celá řada lidí korejského i hispánského původu. Nejvíce ale tvůrce zaujal Kunal, vynikal mezi nimi. Aby byla jeho postava věrohodná, bylo jasné, že bude Raj pocházet z Indie.

Čtěte také: Teorie velkého třesku: 12 nejzajímavějších faktů ze zákulisí

Byl by z dobré rodiny

Kdyby byla postava Rajeshe reálnou, dalo by se uvažovat tak, že pochází z úspěšné rodiny. Jelikož totiž pochází z jižní části Indie a jeho rodiče žijí a pracují v Novém Dillí, bude se jednat o velmi úspěšnou rodinu. V Indii je jméno Rajesh velmi běžné, ale jeho příjmení, Koothrappali, už se tak často nevyskytuje.

Čtěte také: 9 nejlepších hlášek z Teorie velkého třesku

Jeho postava se vyvíjí a svou sociální fobii se postupně snaží odbourávat. Bohužel ale také pomocí alkoholu.