Jakub Štáfek z Ulice je šťastným tatínkem a také vášnivým cestovatelem

Jakub Štáfek z Ulice je šťastným tatínkem a také vášnivým cestovatelem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chybí vám také dlouholetá postava Matěje Jordána v Ulici? Herec Jakub Štáfek nyní září v jiných seriálech, kde si tohoto mladého sympaťáka můžete užít! Jakub se v současnosti také naplno věnuje rodině a má velice aktivní život! 

Jakub Štáfek z Ulice se za poslední měsíce pořádně rozjel! Jakuba coby Matěje Jordána z Ulice známe jako pohodového sympaťáka, který se z obrazovek vytratil naposled jako čerstvý otec malého synka. Naposledy jsme mohli sledovat jeho dějovou linku s půvabnou Katarínou, která Matějovi dlouho tajila, že s ním čeká dítě. Po mnoha komplikacích nakonec vše dobře dopadlo a tento krásný pár spolu zůstal. Bohužel nás však oblíbená dvojice Matěje s Katarínou na obrazovkách TV Nova opustila.

Jakuba sice známe hlavně ze seriálu Ulice, můžeme ho ale také vídat na obrazovkách i v mnoha jiných seriálech. Možná jste Jakuba už zaregistrovali v seriálu Vyšehrad jako kontroverzního fotbalistu nebo jako kriminalistu v seriálu Specialisté. Jakub je bezpochyby herec mnoha talentů, což dokazují jeho velké role v seriálech i filmech. Nejenže je Jakub skvělý herec, vyniká také v různých jiných činnostech. 

Možná už jste mohli zaznamenat, že se Jakub před nějakou dobou začal naplno věnovat boxu. I to hrálo významnou roli v tom, že definitivně opustil seriál Ulice. Nyní se však Jakub skutečně dočkal role otce a narodila se mu dcera Olívie. Jeho krásnou dcerku můžeme vidět na jeho Instagramu, kde se pyšný otec často rád svou malou ratolestí chlubí. 

Jakub se mimo jiné začal věnovat cestování se svou rodinou a objel toho už skutečně hodně! Jeho půvabnou rodinu jsme mohli na Instagramu vidět třeba v Římě, kde si společně užili mnoho výletů po památkách. Jakub i jeho žena Dominika vypadají skutečně šťastně a na společném výletě v Římě jenom září! Není tomu dlouho, co se tento krásný pár vzal před mnoha svědky, a vydali se na novou životní etapu společně. 

Z milovníka cestování se však také stal velký dobrodruh, což vypovídá o Jakubových podniknutých cestách do zahraničí, kde zdolal nejeden velký vrchol. Třeba letos se rozhodl vystoupat na nejvyšší horu Slovenska, z čehož měl skutečnou radost. Ostatně sám na svém Instagramu dodává: „Nezdá se to, ale nebylo to zadarmo. Je zapotřebí mít k horám respekt.“ Jeho fanoušci ho ve všem, do čeho se pustí, obdivují, a je vidět, že na sociálních sítích Jakub sklidil velký úspěch.

Pokud vás zajímají Jakubovy cestovatelské toulky a výlety s rodinou, určitě sledujte jeho instagramový profil. Dozvíte se na něm třeba také to, co pro diváky chystá v nejbližší době a na co se mohou těšit. Jakuba určitě ještě uvidíme v mnoha zajímavých rolích a rozhodně se máme na co těšit. Pokud právě vy jste fanouškem tohoto mladého sympatického a talentovaného herce, určitě vás brzy potěší v nových televizních počinech!

Zdroje článku: