Známé celebrity, které začínaly na Disney Channelu. Co dělají dnes

Známé celebrity, které začínaly na Disney Channelu. Co dělají dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nespočet známých zpěváků a hollywoodských herců začalo svou kariéru už v dětských rolích na dětském kanálu Disney Channel. Spoustu z nich byste nejspíš ani nepoznali. Kam se vypracovali a co dělají dnes?

Miley Cyrus

Miley je nejspíš ta nejznámější dětská Disney celebrita. Všichni si ji totiž pamatují jako hvězdu seriálu Hannah Montana, ve kterém začala hrát už ve 14 letech. Tím se proslavila a lidé ji začali více poznávat. Postupně ale ukázala, že už není jen malou nevinnou holčičkou, a to například písní Wrecking ball, kde se na houpající kouli ukázala nahá. Nakonec se ale postupem času trochu zklidnila. Nyní se věnuje jak zpěvu a textařství, tak herectví. Mezi její poslední role patří poslední epizoda seriálu Black mirror (2011 - 2019).

Selena Gomez

Selenu Gomez nyní nejspíš znáte především jako známou zpěvačku a herečku, podobně jako Miley ale začínala už jako dítě na Disney Channelu a to ještě mnohem dřív. Její první role byla v dětské show Barney a přátelé, kde společně s Demi Lovato a dalšími dětskými herci hráli už v deseti letech. Poté se Selena objevila i v Hanně Montaně, nejvíce však zazářila jako jedna z hlavních postav v seriálu Kouzelníci z Waverly. Tam skončila až v roce 2012. Od té doby stále stoupá výš, jak ve své herecké, tak pěvecké kariéře. Mezi jejími posledními rolemi jsou např. účasti v projektech Mrtví neumírají nebo Deštivý den v New Yorku. Letos také vydala nové album Rare.

Zendaya

V seriálu Na parket! si Zendaya zahrála jednu ze dvou kamarádek společně s Bellou Thorne. Poté dostala hlavní roli v Tajný život K. C., seriál skončil až v roce 2018. Od té doby její popularita velmi rychle stoupá. Naposledy jsme jí mohl vidět v novém Spider-Manovi s Tomem Hollandem nebo v muzikálovém filmu Největší showman. Také hraje v novém oblíbeném seriálu Euforie na HBO.

Cole Sprouse

Nyní jako Jughead v Netflix seriálu Riverdale sklízí obdiv. Někteří z vás si ho ale nejspíš pamatují ještě jako jedno z dvojčat ze seriálu Sladký život Zacka a Codyho. Mezitím se ještě objevil jako Rossův syn v Přátelích mezi lety 2000 - 2002. Minulý rok si také zahrál hlavní roli v romantickém filmu Five feet apart. Ani jeho bratr Dylan Sprouse se v herectví neztratil, jeho posledním filmem je romantická komedie Banana split.

Zac Efron

Nemohli bychom zapomenout ani na Zaca Efrona, neboli Troye Boltona z Muzikálu ze střední. Ve všech třech dílech filmu si zahrál hlavní basketbalovou hvězdu a stal se tak dívčím idolem. Tak si ho všichni zapamatovali, i teď má však velmi úspěšné role. Jednou z jeho posledních rolí je postava Teda Bundyho z krimi filmu Zlo s lidskou tváří.