Diskuze

Ulice: Linka kolem klubu nedává smysl. Diváci mají tyto oprávněné výhrady

Kulečníkový klub coby semeniště mafiánů uprostřed naší známé pražské čtvrti je jedním slovem směšný, alespoň podle mnohých diváků, kteří v logice této dějové linky nacházejí děr jako v ementálu. Ostře se však pustili nejen do klubu, ale také do Erika.
Zpět na celý článek

Kulečníkový klub coby semeniště mafiánů uprostřed naší známé pražské čtvrti je jedním slovem směšný, alespoň podle mnohých diváků, kteří v logice této dějové linky nacházejí děr jako v ementálu. Ostře se však pustili nejen do klubu, ale také do Erika.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

News of the Word: Nový western s Tomem Hanksem v hlavní roli přesvědčil kritiky na celém světě
11.02.2021

News of the Word: Nový western s Tomem Hanksem v hlavní roli přesvědčil kritiky na celém světě

Na Netflix tento film dorazil včera. Už nyní se tedy objevují první recenze tohoto dobrodružného westernu od režiséra snímku "Krvavá neděle" Paula...

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!
14.01.2021

"To taky není žádnej Einstein. Ale je první ve sběru" aneb nejlepší hlášky a scény z filmu Marečku, podejte mi pero!

Ladislav Smoljak a Zdeněk Svěrák patří mezi nejlepší komiky Česka. Společně postavili na nohy kultovní komediální divadlo Járy Cimrmana a postarali...

I filmový detail může zabrat dost času, aneb natočit tyto scény trvalo velmi dlouho
03.02.2021

I filmový detail může zabrat dost času, aneb natočit tyto scény trvalo velmi dlouho

Natočit skvělou scénu, na kterou budou diváci vzpomínat, je velmi důležitá součást natáčení filmu. Někdy mají filmaři štěstí, a legendární scéna se...

Stydlivá Charlotte York ze Sexu ve městě bojovala se závislostí na alkoholu už v pubertě. Dnes je z ní krásná máma
01.02.2021

Stydlivá Charlotte York ze Sexu ve městě bojovala se závislostí na alkoholu už v pubertě. Dnes je z ní krásná máma

Za svou životní roli Charlotte York v americkém seriálu Sex ve městě byla herečka Kristin Davis nominována na cenu Emmy, ale jako jediná ze...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Nejdrsnější věznice světa Mauricius: Věznice s extrémními tresty
22.05.2021

Nejdrsnější věznice světa Mauricius: Věznice s extrémními tresty

Mauricius je ostrovní stát v Indickém oceánu, který leží asi 900 km od Madagaskaru a v minulosti šlo o britskou kolonii. Ostrov přitahuje svými...

Zachraňte vojína Ryana: Pro koho Spielberg film natočil?
29.07.2021

Zachraňte vojína Ryana: Pro koho Spielberg film natočil?

Film, který měl premiéru v amerických kinech už před 23 lety (24. července) v roce 1998, byl uznávaný i zatracovaný. Dojemný příběh nabitý...

Tipy na vánoční filmy pro celou rodinu na Netflixu – od amerických komedií po nestárnoucí české klasiky
21.12.2020

Tipy na vánoční filmy pro celou rodinu na Netflixu – od amerických komedií po nestárnoucí české klasiky

Přichází vánoční prázdniny a s nimi i pohoda, spousta volného času a společné sledování televize. Ani Netflix nezůstává pozadu a připravil pro nás...

Daniel Day-Lewis, oscarový herec, který se nebál jít "až na krev"
26.01.2021

Daniel Day-Lewis, oscarový herec, který se nebál jít "až na krev"

Daniel Day-Lewis má na svém kontě řadu hereckých ocenění i titul sir. Přesto se nečekaně rozhodl skončit s kariérou. Jedná se o nesmírně...

Komu se nelení tomu se zelení aneb největší boháči, které známe z filmů
23.12.2020

Komu se nelení tomu se zelení aneb největší boháči, které známe z filmů

V Americe se všeobecně jmění nad 250 milionů dolarů považuje za bohatství, ze kterého může člověk žít bezstarostně celý život i s rodinou. Pojďme...

Diskutujte

Nejnovější diskutované