ZOO: Nezasloužili by si věrní diváci seriálu ZOO vědět trošku víc, než co prozradil Robert Urban? Co bude dál?

ZOO: Nezasloužili by si věrní diváci seriálu ZOO vědět trošku víc, než co prozradil Robert Urban? Co bude dál?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že produkce seriálu ZOO se chce přesvědčit, jak bude seriál úspěšný bez dějové linky soudce, chůvy a jeho dětí, ale nechává si dvířka otevřená, kdyby se s odchodem nejoblíbenějších postav diváci seriálu začali vytrácet.

Zatím není stále jasné, jak Viky ze seriálu zmizí. Jak bylo naznačeno, jednou z možností byla skvělá pracovní nabídka od rodičů svého bývalého přítele. To však vyznělo jako úplatek a tato možnost vyšuměla.

Pokud tedy nebude v seriálu před odchodem největších hvězd „Happy End“ (velmi nepravděpodobné), Petr zřejmě někam odjede. Do Ameriky hledat Alex to asi nebude. Stejné to musí být s Viky, pokud se rozhodla před Petrem utajit své sladké tajemství. Jak bylo v prázdninových předpremiérách zřejmé, už ji na rostoucí bříško upozorňovala i její seriálová spolubydlící Sid. Obě postavy tak budou mít možnost se do děje vrátit, jak se to děje například v seriálu Ulice, kde se pár postav po pauze vrátilo. Návrat by mohl být iniciovaný i případným poklesem divácké základny seriálu.

Produkce chce možná konečně realizovat původní úmysl a hvězdou číslo jedna definitivně prosadit Sid – Michaelu Pecháčkovou. Eva Burešová svou popularitou trochu produkci zaskočila, protože se stala hlavní hvězdou seriálu, aniž by ji někdo musel zviditelňovat. Tím pádem trochu brala pozornost dějové lince ze zoologické zahrady, od které si tvůrci hodně slibovali. Kdyby Eva neotěhotněla, nejspíš by v oblíbenosti dále mladičkou Pecháčkovou válcovala.

Smysl to dává, protože seriál je oblíbený hlavně u žen, kterým je Eva věkem blíže, a naivní zamilování Sid je spíše pro mladší divačky. Osud Viky je rozhodně zajímavější. Burešová má své kouzlo a i v pokročilém stádiu těhotenství vypadala stále dobře.

Navíc, přestože moc logiky scenáristé do jejího chování nevložili, dokázala diváky o pravdivosti své postavy přesvědčit.

Další záhadou bude obsazení i ostatních rolí, které kolem oblíbené dvojice Viky – Petr jsou. Jde třeba o děti. Začala škola a je pravděpodobné, že nebudou mít už tolik času. Na postavu soudce byly navázané také jeho matka (Brodská) a hospodyně Ilonka (Molínová). Je těžké si představit, jak by se v ději nadále mohly uplatnit, pokud by nešly třeba krmit žirafy. Je zde také Petrův kamarád Břéťa, který se objevoval hlavně ve spojitosti se soudcem. Velice sporadicky se objevil ve spojení s dějovou linkou zoologické zahrady, například ve spojitosti s pašováním zvířat nebo s oživlým traumatem mladého Rokla, který chtěl usvědčit zvrhlého vychovatele.

Soudce Petr s přítelem Břéťou, zdroj FTV prima

Paradoxně by tedy kvůli mateřským povinnostem Evy Burešové ze seriálu mohlo zmizet mnoho postav.

Záhadou zůstává, proč produkce mlžila a slibovala, že se Burešová z děje neztratí a bude přítomná jiným způsobem. S odchodem soudce a bez práce v jeho domácnosti postrádá smysl, proč by v ději měla zůstat. Podobné účinkování na dálku má Prima už vyzkoušené. Herečka Veronika Arichteva podobně vystupovala ve Slunečné v době pandemie, protože byla těhotná a bála se natáčet na place. V pár dílech byla přes telefon a FaceTime.

Proč je najednou vše jinak a nezaslouží si věrní diváci primáckých seriálů vysvětlení?

Zdroj článku:
  • autorský článek