ZOO: Víte, kdo nahradí Roberta Urbana v ZOO?

ZOO: Víte, kdo nahradí Roberta Urbana v ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to potvrzeno – herec Robert Urban v seriálu ZOO končí a jeho postava soudce Petra Kříže zmizí. Fanynky pláčou a zoufají si, že přijdou o nejvíc sexy muže celého seriálu. Mnoho se jich navíc ptá, kdo teď Petra nahradí.

Otázka, jaký muž zastoupí šarmantního soudce Petra Kříže, se přímo nabízí. Když odchází hlavní mužská postava seriálu, měla by ji samozřejmě nahradit jiná, neméně charismatická a zajímavá. Nebude to žádný dvojník původního Petra Kříže, to už víme s jistotou. Přijde jiný herec, který se ujme hlavní role. A buď to bude úplně nová neokoukaná tvář, nebo jeho hlavní místo na obrazovkách zaujme jeden z herců, kteří už se v seriálu dlouho objevují. Ale kdo?

Životní změna

Seriál se předtáčí, takže štáb už ví, kolem koho se začne točit nová linie příběhu ve druhé řadě seriálu. TV Prima si uvědomuje, že divácká přízeň je cenná, a tak nebude chtít sledující zklamat. Scenárista René Decastelo si tedy už se spletitým příběhem pohrál po svém a je dost možné, že se inspiroval i vlastním životem (nedávno totiž vyměnil dlouholetou manželku Evu Decastelo za milenku, ragbistku Evu Korniovou Jung).

Díky téhle výměně ho možná napadl skvělý způsob, jak vyměnit i hlavní mužské postavy (stejně jako už zamíchal těmi ženskými, když odcházející Evu Burešovou v roli Lady X nahradí Michaela Pecháčková).

Bude to Haďák?

Odcházejícího soudce zcela určitě nenahradí jiný, nový soudce. To by bylo moc laciné. Už teď se totiž zdá, že dějová linka se začne soustředit hlavně na jiný pár, a to Adama „Haďáka“ a jeho lásku Sid Novotnou. Jejich vztah nikdy nebyl jednoduchý a teď se budou muset postavit Sidině rodině a obstát před ní. Navíc se ze Sid nečekaně stane Lady Y a Adam se bude muset poprat i se svým vztahem a city k téhle tajemné postavě. Takže největší pozornost ze všech mužů se bude upírat zaručeně na něj.

David Gránský (v ZOO Albert), zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Zákeřný Albert

Další postavou, která bude mít mnohem větší roli než dosud, bude Albert (hraje ho David Gránský). Ten v práci povýší a začne toho využívat ve svůj prospěch. Takže právě tenhle muž bude také mnohem zajímavější než dosud, i když Petra Kříže v popularitě jistě netrumfne, protože diváci záporným postavám obvykle moc nefandí.

Návrat Petra

A jaký je nejpravděpodobnější scénář? Soudce Petra Kříže nahradí – soudce Petr Kříž. Herec totiž neohlásil trvalý konec v seriálu a skončil de facto kvůli završení svého příběhu spojeného s Evou Burešovou. Takže až se herečka a zpěvačka bude chtít vrátit z mateřské dovolené na plac, je dost pravděpodobné, že spolu s ní oslaví návrat právě i Petr Kříž. Ostatně, Viky a Petr spolu čekali dítě, takže diváci jsou zvědaví, jak jejich vztah dopadne. A je víc než jisté, že jednou se to dozvíme.

Zdroje článku: