ZOO: Haďák chce pomoct Aničce, skončí to hádkou?

ZOO: Haďák chce pomoct Aničce, skončí to hádkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam seznámí Aničku s hrabětem Štefanem, jehož lukrativní nabídka má usmířit rodinu Novotných. Ti se ale kvůli ní ještě víc pohádají a nešťastná Anička potom seřve Adama. Povede se napravit pošramocené vztahy sklářského rodu?

Anička má kamarádku a ta má problém…

Klan Novotných je rozhádaný a Sidonie vyhazuje Eduarda z firmy. Aničku napjatá situace pochopitelně trápí, a tak využije příležitosti a svěří se Haďákovi. Navlékne to tak, že se vlastně jedná o problémy její kamarádky z učňáku, která se náhodou také jmenuje Novotná a pochází z podnikatelské rodiny. Anička rozhodně neočekává, že by jí Adam pomohl. Ostatně jí ani pomoc nenabídl, ale třeba ho něco napadne…

Zakázka od hraběte jako klíč k usmíření

Adam nečekaně přizve kamaráda, hraběte Štefana ze starého šlechtického rodu, jenž by mohl Novotným dodat podnikatelskou nabídku, ze které si sednou na zadek a budou muset spolupracovat. Štefan ochotně zavolá Eduardovi kvůli zakázce za milion, ale Eduard odmítne s tím, že do skla už bohužel nedělá, a odkáže ho na svou matku. Šarmantní pan hrabě vyrazí do vily, kde se Sidonií a Alicí probírá nad kávou možnost výroby skleněného oltáře pro kapli. Neopomene zdůraznit, že je pro něj důležitá rodinná tradice a že by se rád setkal s Eduardem, jenž má ve firmě na starosti obchodní záležitosti.

Adam to od Aničky nejdřív pěkně slízne, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Lahev vína pro Adama

Sidonie se pokusí přesvědčit syna k návratu domů i do firmy, ale on nemá zájem, protože samozřejmě ví, odkud vítr fouká – jde jí jen o milion od pana hraběte. Alice odhalí Aniččin plán a posvětí ho. Paličatý Eduard se ale rozhádá i s ní a také s Raulem. Anička to celé klade za vinu Adamovi a nazve ho asociálem, který o lidech neví vůbec nic. Pak se ovšem stane zázrak – Eduard na setkání se Štefanem přece jen dorazí a vytrhne tím Sidonii trn z paty, za což mu ona upřímně poděkuje. Nechce o něj přijít a přivítá ho zpět ve firmě i v rodině. Všechno dobře dopadne a Anička zajde večer za Haďákem, aby se mu omluvila za to, jak na něj vyjela. Usmíří se a dají si spolu večeři a lahvinku červeného vína, co pro něj přinesla – jako poděkování od kamarádky za pomoc.

Zdroj článku:
  • Autorský text