Vzniká nový seriál s tématikou Star Trek, objednala si ho televizní stanice CBS

Vzniká nový seriál s tématikou Star Trek, objednala si ho televizní stanice CBS
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již nějakou dobu se fanouškové Star Treku nemohli dočkat nového projektu. Ale až dnes, po několika dlouhých letech, se bude projekt opět oživovat. Co se chystá?

Bude televizní seriál

I když filmy s tématikou Star Trek dobře oživily původní koncept a byly divácky úspěšné, nyní se chystá jiný projekt. Televizní stanice CBS si totiž objednala další seriál, ve které bude mít hlavní roli vesmírná loď Enterprise. Právě tato televizní stanice je prvním z míst, kde se postavám ze Star Treku začalo skvěle dařit.

Nová série

Po tom, co byly uvedeny seriály Star Trek: Discovery a Star Trek: Picard, se nyní chystá nová série. Ta nese podtitul Strange New Worlds. Děj se bude odehrávat primárně okolo postav Kapitána Pika, Spocka a Number One. Opět se tedy objeví na scéně oblíbení herci Anson Mount, Ethan Peck a Rebecca Rominj, kteří se objevili i ve druhé řadě Discovery.

Pokračovat bude i Star Trek: Discovery

Série Star Trek: Discovery se také dočká nových dílů. Tento televizní seriál je druhým v řadě, jež představuje v roli hlavního velitele ženu. Prvním byl Star Trek: Voyager, který vedla kapitánka Kathryn Janeway (hrála ji Kate Mulgrew).

Zatím nebyl uveden přesný termín uvedení nového seriálu, ale dá se očekávat, že to bude velmi brzy.