Začínají škrty postav v Ordinaci v růžové zahradě 2?

Začínají škrty postav v Ordinaci v růžové zahradě 2?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento čtvrtek jsme mohli sledovat další premiérový díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. V něm doslova mizí postava doktorky Beaty Tóthové, která nechá Vojtovi pouhý dopis na rozloučenou. Eduard Valšík znovu zkolabuje a čeká ho náročná operace. Přežije ji, nebo začínají škrty postav v seriálu?

Konec Ordinace v růžové zahradě 2

Není již žádným tajemstvím, že televize Nova oznámila na podzim loňského roku konec tohoto českého fenoménu mezi seriály, který se vysílal dlouhých patnáct let a významně zasáhl nejen do života některých jeho herců, ale bezpochyby ovlivňoval emoce i běžný život jeho diváků. Vždyť před televizními obrazovkami strávili nespočet vysílacích hodin. Tomu všemu bude brzy konec, ale ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová slíbila v jednom z rozhovorů o konci seriálu, že se jeho fanoušci budou mít po celé jaro určitě na co těšit. K ukončení vysílání doplnila: „Ještě ale neříkáme poslední slovo a máme nachystanou nabitou sezónu, která v roce 2021 přinese nespočet dramatických situací, napětí, láskyplné momenty a okamžiky plné emocí v dávce, kterou ještě diváci nezažili. Těšíme se na to a chceme si to spolu s diváky opravdu užít."

Zmizí společně s Beatou i Eduard Valšík 

Postava docenta Eduarda Valšíka k Ordinaci v růžové zahradě neodmyslitelně patří. V roce 2011 se sice Petr Štěpánek, představitel doktora Valšíka, rozhodl angažmá v seriálu ukončit, po tom, co pro jeho postavu nebylo ve scénáři místo, ale rád se v roce 2017 k natáčení vrátil. Nyní to ale vypadá, jako by této postavě podruhé zvonila hrana. Eduard potřebuje transplantaci srdce, ale když už leží v nemocnici a čeká na operaci, oznámí mu jeho kolega, zároveň skutečný a uznávaný český kardiochirurg, přednosta Kardiocentra IKEMu, Jan Pirk, že je náhradní srdce poškozené. V posledním díle Valšík znovu kolabuje a v závěru je odvezen na sál. Přežije, nebo bude jedním z prvních obětních beránků konce Ordinace v růžové zahradě 2?