Výměna manželek: Podle Katky se Vlaďka během desetidenního pobytu nevykoupala a ani její dcera si s hygienou moc netykala

Výměna manželek: Podle Katky se Vlaďka během desetidenního pobytu nevykoupala a ani její dcera si s hygienou moc netykala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Katka v nové rodině neměla na první pohled žádné velké problémy. Kromě množství ptáků šlo o normální bydlení. S odstupem času však přece jen prozradila něco víc, než bylo v televizním sestřihu.

Katka se během pobytu soustředila hlavně na dospívající Míšu, protože nechápala, proč se děvče straní svých vrstevníků, nikam nechodí a vůbec o sebe nedbá. Její sebevědomí bylo na nule a určitě se jí nežilo moc snadno. Ve škole byla navíc spolužáky šikanovaná. Volný čas trávila doma.

Jak Kateřina přiznala, její snaha mladé Michale ukázat, že nemusí být úplně všední a s trochou snahy může i ona vypadat zajímavě, ji nakonec ze strany její matky byla vyčtena jako nevhodný zásah do dívčina vzhledu, o který nestála.

Rodinu z Výměny manželek označila za falešnou, protože asi po třech týdnech po návratu domů jí bylo vyčteno, že Míša měla barvením zničené vlasy a hlavu plnou strupů. Katka si samozřejmě nenechala kritiku líbit a vmetla Vlaďce, že jí zaprala a zničila oblečení a že ji nechala v domácnosti polovinu potravin s prošlou zárukou. Tím „přátelství“ mezi ženami skončilo.

To bohužel narušilo plány členů rodiny Kateřiny, kteří se domluvili, že by si Míšu k sobě vzali na prázdniny. Děti jí mohly ukázat, že najít si přátele nemusí být složité. Bohužel negativní přístup Vlaďky vztahy ukončil, když označila Kateřinu za zlého člověka.

Podle manžela Katky se Vlaďka během pobytu nekoupala. Jak Kateřina zjistila, ani Míša to s hygienou nepřeháněla a možná i to byl důvod, proč se jí její vrstevníci straní. Stejné to bylo i s oblečením, a dokonce na ní musela dohlížet, aby si čistila zuby.

Znovu by už do Výměny manželek nešla, i když uznává, že její pobyt nebyl nijak extrémní a měla vlastně štěstí. Ještě dlouho po pobytu musela na rodinu myslet, a hlavně jí bylo líto dospívající dcery, která kopírovala chování matky a rozhodně neměla cestu k dospělosti nijak snadnou.

Zdroj článku: