Tyto Australanky ví, jak vyzrát nad stárnutím. Herečky ze seriálu McLeodovy dcery vypadají i 19 let po natáčení skvěle

Tyto Australanky ví, jak vyzrát nad stárnutím. Herečky ze seriálu McLeodovy dcery vypadají i 19 let po natáčení skvěle
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál McLeodovy dcery běžel na televizních obrazovkách od roku 2001 do roku 2008. Děj se odehrává na ranči – a tři setry jsou hlavními představitelkami. Seriál nyní můžete sledovat na Prima Love v odpoledních hodinách každý den. Jak dnes žijí představitelé z tohoto úspěšného seriálu? Podívejte se.

Bridie Carter

Tato herečka oslaví v prosinci letošního roku 50 let. Je to rodilá Australanka a do povědomí diváků mimo Austrálii se dostala právě díky tomuto úspěšnému seriálu, kde ztvárnila Tess. Možná právě tento seriál, který se odehrává na ranči, jí pomohl k tomu, aby později zažívala seriál i ve skutečnosti. Žije totiž na ranči se svou rodinou. Dle jejích slov je s hereckými kolegy stále v kontaktu. Herectví se věnuje nadále, ale ne v takovém rozsahu.

Simmone Mackinnon

Tato herečka také dodnes žije v Austrálii. Simmone Jade Mackinnon je 47letá australská televizní herečka. Narodila se v pondělí 19. března 1973. Simmone Mackinnon je svobodná. Stejně jako mnoho celebrit a slavných lidí, udržuje Simmone svůj osobní a milostný život v soukromí. Mezi její koníčky patří horolezectví a poměrně hodně se věnuje psům. Simmone má jednoho syna, který se narodil ve stejný den jako ona samotná.

Lisa Chappell

Lisa je známou australskou herečkou, zpěvačkou, modelkou a producentkou. U filmu zůstala dodnes. Od té doby, co natočila seriál McLeodovy dcery, se mnohé v jejím životě změnilo. Přestala jíst maso a cvičí jógu. Kromě herectví je o ní známo několik faktů.

  • Bojí se hadů,
  • píše dětské knížky,
  • věnuje se kromě jógy také meditacím.

Díky svému hereckému umění dostala několik cen, ale také vydává své desky, které nazpívala. Je velmi vysoká, proto není překvapením, že se věnuje i modelingu. Má dva sourozence. Svým koníčkům a zároveň práci, se věnuje dodnes.