VIP Prostřeno: Celý příští týden bude plný hysterických výstupů, urážek a zloby

VIP Prostřeno: Celý příští týden bude plný hysterických výstupů, urážek a zloby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná je znáte, možná ne, oni se však určitě považují za známé tváře a chtějí se předvést. Témata, která budou během týdne probírat, rozhodně stojí za to. Jedno bude jasné už od prvního večera, tito lidé jsou opravdu jiní.

V pondělí si ke sporáku stoupne Richard Sacher. Richard pracuje jako novinář, editor, spisovatel a astrolog. V minulosti pracoval pro Blesk, takže svět celebrit je mu blízký. Už od pondělí si nesedne s jedním ze soutěžících a konflikt se potáhne celým týdnem. V pátek už bude Richard kolem sebe kopat na všechny strany a jídlo, které mu nechutná, nejspíš není jeho největším problémem. Ale bude i zábava, když přijde řeč na tetování mezi prsy nebo na porod do záchodové mísy. Nejspíš vás napadne, co to asi amatérský astrolog vařil, když inspiroval hosty k takové debatě.

Richard ke každému chodu vyprávěl zajímavý příběh a pro hosty si připravil astrologickou zábavu. Ne všechno se podle hostů podařilo dochutit. Někdo bude v kuřecí polévce cítit rybu, někomu bude chybět citron. Na stole bude málo vína a před kamerou moc Richarda.

Sámer Issa je produktem první řady Superstar a přestože nevyhrál, dokázal svou popularitu využít. U večeře bude hostům vyprávět, jak to má s focením aktů. V kuchyni se ztrapní tím, že neumí zapnout mixér, ale určitě má o svém kuchařském umění vysoké mínění. Vše ale zastíní neustále hádaní dalších dvou pánů u stolu, kteří se rozhodli zviditelnit za každou cenu. Sámer z toho nakonec vyjde jako vyrovnaný mladý muž.

Ve středu pozve kamery domů zpěvák a majitel školy zpěvu Jaro Smejkal. Sám se netají tím, že moc nevaří, ale z nějakých divných pohnutek se rozhodl vystoupit v pořadu, který je na vaření postavený. Jako jeden z hádajících se pánů, bude v konfliktech pokračovat i v domácnosti ve své rodné vísce, kam hosty pozve. Richard jídlo nechá na talíři. Jaro už u Sámera o Richardovi prohlásí:

Chová se jak hovado.

Richard si ovšem myslí, že je strašně vtipný. Inu, celebrity mají prostě jiné chování. Jarovo kuchařské „umění“, které mělo být kalábrijskou kuchyní, důkladně zkritizuje.

V oduševnělé debatě dvou pánů se bude pokračovat i ve čtvrtek, kdy se k plotně postaví Marie Pojkarová. Autorka legendárního hitu Pejskové se koušou ze všeho nejraději hraje na kytaru a zpívá. A taky ráda vaří. Maruška sází na českou kuchyni a na její přípravu si přivede pomocnici. V noci totiž spadla na ledu na hlavu a nebylo jí dobře. Maruška se natrápí se speciální porcí hlavního chodu pro Sámera, který nejí vepřové. A Richard se tentokrát nepouští jen do Jara, ale opře se i do Moniky, která si ovšem nic nenechá líbit.

Nakonec dojde i na to, že si účastníci soutěžního vaření budou poměřovat, kdo toho v showbyznysu víc dokázal. Tedy hádat se bude Monika s Richardem, Sámerovi to celé připadá směšné. Pří šmejdění najdou hosté vycpanou kočku, kterou si Maruška nechala vycpat, protože ji milovala. Monika si oblíbenou kočku zase schovávala v mrazáku!

V pátek se bude chtít předvést Monika Binias (Štiková). Celá její podařená rodina plní stránky bulváru a hodně lidí vlastně netuší, proč. Tak proslavit se člověk může různě, když se nestydí. Monika teď žije v Německu, takže hosty pozvala do vypůjčeného bytu. Chce zaujmout hlavně svým tajným rodinným receptem zvaným „kuře Maranelo“.

Monika je připravená s úsměvem přivítat i Richarda, který ji předchozí večer urazil, ale dobrá nálada jí dlouho nevydrží a po chvíli Richarda posílá pryč od stolu. Richard ji totiž nazve kreaturou, Jara někým, kdo si hraje na učitele zpěvu a jídlo přirovná k odpadu.

Tento speciální týden rozhodně pobaví i ty diváky, kteří nesledují kutilský pořad pravidelně.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek