Dočasný odchod Vojtěcha Machuty z Ulice přijímají diváci různě. Některé ale těší

Dočasný odchod Vojtěcha Machuty z Ulice přijímají diváci různě. Některé ale těší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojtěch Machuta je výborný herec. Kdepak, vůbec hrát neumí. Reakce diváků na odchod Adama ze seriálu Ulice jsou rozporuplné. Objevují se i komentáře vyzývající k odchodu jiných postav, např. Skyler a Kristýny. Nikomu by prý nechyběly.

Chtěl být pilotem, dnes by rád něco pozemního

Vojtěch Machuta alias Adam Volák z Ulice se rozhodl seriál na nějaký čas opustit, aby se mohl naplno věnovat svému vysněnému povolání. Odmalička si přál být pilotem, a přestože měl slušně rozjetou hereckou kariéru, po maturitě se ke svému dávnému snu vrátil – začal studovat Letový provoz na VŠO. „Dneska už mě víc láká práce v operačním dispečinku, zkrátka něco pozemního. Časem bych si ale rád udělal zkoušky alespoň na malé letadlo,“ řekl v rozhovoru pro Guideamus.

Pilotování malého letadla už si jednou zkusil, a to se mu zřejmě zalíbilo přesně tak, jak očekával. Věří, že ho škola na praxi dobře připravila. Tématem jeho bakalářské práce bylo využití datalinku v řízení letového provozu. Jedná se prý o digitální komunikační nástroj mezi zemí a letadlem, jenž zrychluje proces řízení letového provozu a ve kterém Vojtěch Machuta vidí budoucnost komunikace.

Názory diváků se různí. Ulice by podle nich mohla skončit

Po zjištění, že si Vojtěch Machuta dává od Ulice pauzu kvůli jiné práci, se samozřejmě vyrojily četné komentáře a rozmanité reakce diváků. Mnozí jeho opětovný návrat vítají a těší se, až tohoto sympaťáka zase uvidí. Adam ostatně patří k těm příjemnějším postavám, pokud zrovna dětinsky nevyvádí kvůli rozchodu s Jarkou. Fakt, že se kvůli němu vracel domů opilý, před očima abstinující Blanky a Evžena, jen dokazuje, jak nevyzrálý stále je. Možná mu ale půlroční stáž v Americe, kde se bude učit větší samostatnosti, pomůže dospět.

Adam se kvůli rozchodu s Jarkou vracel domů opilý.
Adam se kvůli rozchodu s Jarkou vracel domů opilý. | Zdroj: TV Nova

Jak už to tak bývá, názory diváků na jednotlivé postavy se většinou zásadně liší. Adam Volák – a vlastně ani jeho představitel – není výjimkou.

Někdo ho považuje za skvělého herce se smyslem pro humor, přestože má herectví jenom jako koníček. Jiní prohlašují, že je na něm jasně vidět, že herectví nevystudoval, protože hrát vůbec neumí.

Další diváci v souvislosti s jeho odchodem vykřikují jména postav, které by z Ulice měly odejít spíše, už natrvalo, a nikomu by nescházely. Často zaznívalo jméno „šišlající“ Skyler nebo také Adamovy sestry „Konstelace“ Kristýny. Mnozí dokonce věří, že celý seriál by měl skončit, na což ale bylo údajně už před lety pozdě. Ale kdoví, možná nás Ulice ještě něčím překvapí…

Zdroje článku: