Víme, jak letos oslaví vánoční svátky oblíbení hrdinové z Ulice, i kdo se do ní vrátí

Víme, jak letos oslaví vánoční svátky oblíbení hrdinové z Ulice, i kdo se do ní vrátí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Knoblochovi prožijí větší dobrodružství, než čekali, když se jim Milošek ztratí na hradě Kašperk. Lumír by rád strávil Vánoce s Kateřinou, ale tohle přání se mu nesplní. Vojta by si zase přál, aby se jeho rodiče konečně přestali hádat. Zvládne to Ježíšek zařídit?

Co přinese letošní vánoční speciál Ulice?

Na Štědrý den v 18:00 se budete moci na TV Nova podívat na novou vánoční epizodu Ulice. Komu se nechce čekat tak dlouho, může si štědrovečerní speciál pustit s týdenním předstihem na Voyo.

V dobrodružném vánočním díle vás letos čeká výprava do Kašperských Hor, kde žijí Milošovi rodiče. Vůbec poprvé tak budete mít možnost je poznat. Až dosud se o nich jen mluvilo, ale nikdy nebyli přítomní. Nepřijdete ani o dobře známou část Milošovy rodiny – manželku Evu, synka Miloška a nevlastní dceru Emu. Do Kašperek zamíří také Anička Lišková, aby s Knoblochovými oslavila Vánoce, ale vrátí se dříve, aby mohla část svátků prožít s Frantou, Chrisem a Bárou.

Knoblochovým se na Šumavě dostane většího vzrušení, než by předpokládali. Malý Milošek se jim na Štědrý den ztratí. Vyrazí úplně sám na hrad Kašperk, aby našel skřítky Kašperáčky. Kdo ale najde jeho? Na odpověď si ještě budete muset nějaký čas počkat, ale určitě vás zajímá, jak hodlají trávit Vánoce vaši další oblíbení hrdinové…

Kdo stráví Vánoce s rodinou, kdo v zahraničí a kdo málem o samotě?

Lumír by byl samozřejmě rád, kdyby mohl strávit Vánoce nejen s rodinou, ale i s milovanou Kateřinou. Dá se očekávat, že někteří příbuzní (že, máti?) s tím budou mít problém. Kateřina to nakonec vyřeší za Lumíra tím, že odjede na svátky do Itálie za dcerou Martinou. Lumír tak prožije Vánoce čistě v rodinném kruhu, ale snad se s Kateřinou sejde alespoň na Silvestra.

Gábina chce být o Štědrém dnu se Šimonem a Jirkou Hermanem. Následujícího dne by měl Šíma odjet k tátovi Hynkovi, aby mohl oslavit svátky i s ním. Jakmile se opět vrátí domů, vyrazí společně s mámou a Jirkou na hory. Konečně snad mladík zažije příjemné období klidu a veselí po všech těch trápeních s Romanem a Viktorem.

Snad bude mít Šimon konečně klid a pěkné Vánoce. Zdroj: TV Nova

Malý Vojta si tenhle rok nepřeje od Ježíška nic jiného, než aby se máma s tátou alespoň na chvíli přestali hádat. Takové přání pochopitelně zasáhne city každého rodiče, a tak se Karla s Kryštofem pokusí odložit spory a vytvořit oběma synkům krásnou atmosféru. Při takové události by neměli chybět ani Věrka s Lubošem.

Loni to bylo tak fajn! Budou mít Marečkovi i letos hezké svátky? Zdroj: TV Nova

Blanka s Evženem, Adamem a Kristýnou prožijí Štědrý den na statku a o den později pak děti pojedou navštívit Luďka. Ten stráví Štědrý večer jen ve společnosti Vandy, zatímco Jolana ho oslaví s Marií.

Anežka se na Vánoce vrátí domů, a tak bude rodina Klímových opět pohromadě. Dokonce k ní u štědrovečerní tabule přibude jeden host – někdo, kdo by jinak musel trávit svátky úplně sám.

Anežka bude na Vánoce doma. Zdroj: TV Nova

Magda a Prokop budou o Vánocích spolu a také s Prokopovým tatínkem. Svátky stráví zčásti ve Voticích a částečně v Jizerkách.

Zdroj článku:
  • Vánoční program Skupiny Nova