Diskuze

V hlavní roli nestárnoucí komik Jim Carrey aneb 5 filmů, které byste rozhodně měli vidět

V hlavní roli nestárnoucí komik Jim Carrey aneb 5 filmů, které byste rozhodně měli vidět
I když mu táhne na 60, umí to pořádně rozjet a pobavit celé publikum. Jim Carrey je bezesporu nejúspěšnější komediální herec na naší planetě. Vybrat TOP 5 filmů ve kterých exceloval byl opravdu oříšek, ale tady jsou.
Zpět na celý článek

I když mu táhne na 60, umí to pořádně rozjet a pobavit celé publikum. Jim Carrey je bezesporu nejúspěšnější komediální herec na naší planetě. Vybrat TOP 5 filmů ve kterých exceloval byl opravdu oříšek, ale tady jsou.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Přichází děj jako v mexické telenovele
05.06.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Přichází děj jako v mexické telenovele

Už s dějovou linkou penzistů bylo jasné, že scenáristům dochází dech, ale teď se asi nechali inspirovat jihoamerickými telenovelami. Máme tady...

Eliška Bašusová z Ulice je dvojnásobnou maminkou. Přivedla na svět „malé eF“
01.04.2025

Eliška Bašusová z Ulice je dvojnásobnou maminkou. Přivedla na svět „malé eF“

Eliška Bašusová, kterou máme spojenou s rolí Báry Klímové z Ulice, právě porodila druhé dítě. Jeho jméno na sociálních sítích, kde se novinkou...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stráně už jsou plné akcionářů, ještě ani nezačala stavba stáčírny
07.04.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Stráně už jsou plné akcionářů, ještě ani nezačala stavba stáčírny

Pro podvodníka, který se nalepil na Marcela, jsou Stráně rájem na zemi. Ani se nemusí snažit a lidé mu nocí obálky s úsporami a on jim za to tiskne...

S kým žije Martin Hofmann? Po skandálu s Čvančarovou našel štěstí v utajení
01.06.2025

S kým žije Martin Hofmann? Po skandálu s Čvančarovou našel štěstí v utajení

Martin Hofmann si své soukromí střeží. Kdysi žil šest let s herečkou Jitkou Čvančarovou, ale když se ukázalo, že ji podvádí, vztah skončil. Před...

Jako Stela v seriálu ZOO nutila Adama, aby si sáhl, v reálu získal srdce Babišové dobrácký sympaťák ze Zlaté labutě
28.03.2025

Jako Stela v seriálu ZOO nutila Adama, aby si sáhl, v reálu získal srdce Babišové dobrácký sympaťák ze Zlaté labutě

Štíhlou zrzečku ze seriálu ZOO Nové návraty nelze přehlédnout. V seriálu není dlouho, ale její trochu potrhlá postava Stely si dovolila to, co...

Herečka se k roli v Ulici dostala díky lži. Zatajila věk i nezkušenost před kamerou
13.06.2025

Herečka se k roli v Ulici dostala díky lži. Zatajila věk i nezkušenost před kamerou

V začátcích Ulice nebyla Aneta Krejčíková nadšená z toho, že ji lidé ztotožňují s rolí Gábiny. Dnes si uvědomuje, že jedna z nejoblíbenějších...

Zítra v Ulici: V úterý se něco ošklivě pokazí, ale napraví to slova plná lásky
09.06.2025

Zítra v Ulici: V úterý se něco ošklivě pokazí, ale napraví to slova plná lásky

Radek a Milena chystají Gábině překvapení. Než jí ho stihnou se vší parádou představit, Mastný a Pumrová se jako obvykle pohádají. On se urazí, ona...

Ulice: Tahle postava ještě neřekla poslední slovo. Boj o moc vstupuje do nové fáze
14.06.2025

Ulice: Tahle postava ještě neřekla poslední slovo. Boj o moc vstupuje do nové fáze

Rozloučit se s naší ředitelkou jen tím, že ji vykopneme z funkce, necháme posbírat věci a oslavíme to v Coolně, se zdá zoufale nedostačující. Soňa...

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad
20.04.2025

V pondělní Ulici bude Lumír nabručený a Adriana zkazí beránka, ale dostane skvělý nápad

Pro Lumíra ty Velikonoce moc veselé nebudou. Dělá si starosti o Kateřinu, kterou trápí žlučník, a navíc se zlobí na Jirku kvůli tomu, že ho...

Diskutujte