Adéla Gondíková se seznamuje s rolí Hany Šmídové z Ulice. Evženova ex není tak špatná, jak se zdá

Adéla Gondíková se seznamuje s rolí Hany Šmídové z Ulice. Evženova ex není tak špatná, jak se zdá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nikdo z nás ji nemá rád, a to jsme ji ještě ani neviděli. Bohatě stačilo, co nám o ní vyprávěl Evžen. S podzimem a novou sezónou teď do Ulice zamíří i nenáviděná Hana Šmýdová v podání Adély Gondíkové. Herečka nicméně doufá, že diváci by Evženovu exmanželku mohli přijmout s pochopením.

Ulice bude jako vždy plná emocí, legrace i vážných témat

Nové díly Ulice, na které se můžete těšit na Nově od 14. srpna v obvyklém podvečerním čase, jako vždy nabídnou dramatické situace, humorné momenty, nadsázku i dojemné chvíle. Chybět nebudou ani důležitá a ne vždy příjemná aktuální témata rezonující českou společností. Jedním z nich bude stárnutí, respektive mužský a ženský přechod, a jeho vliv na životy Evy a Miloše Knoblochových (Vanda Hybnerová a Jiří Štrébl).

Kromě úsměvných a mnohdy bizarních příhod z už důvěrně známých domácností nás také čekají příběhy zcela nových postav. Do Ulice zavítá pedagožka Soňa Čechová (Lucie Vondráčková), která nastoupí na gymnázium a ovlivní především dění kolem Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková). Druhou hvězdnou posilu představuje herečka a moderátorka Adéla Gondíková, která coby Evženova bývalá manželka Hana vyvolá svým příchodem pořádný poprask v celé Blančině rodině.

Evžena dohání minulost v podobě exmanželky

Tajuplná femme fatale Hana Šmýdová bude pro mnohé diváky poněkud kontroverzní postavou a pro svou představitelku pak velkou výzvou. Ostatně právě proto Adéla Gondíková na nabídku kývla – těšila se, že to bude něco úplně nového, co dosud neměla možnost hrát. Při výběru rolí však pro ni bývají podstatné i další okolnosti.

„Většinou jsou to lidé, se kterými budu spolupracovat. Vzhledem k mému věku už nechci trávit čas s nikým, kdo by mi nebyl milý. Což ovšem neznamená, že bych se ráda nepoznávala s novými lidmi. To určitě vždycky vítám,“ prozradila během rozhovoru. „Na Nově jsem strávila spoustu let, takže tu znám opravdu hodně dobrých lidí. A s některými z nich se teď potkávám i v Ulici. Totéž platí i o hercích. S většinou z nich se znám už dlouho. Například s těmi, s nimiž bude moje postava nejvíce ve styku. S Lindou Rybovou, Martinem Fingerem a Vasilem Fridrichem se známe opravdu dobře.“

Herec má s postavou vždy něco společného

Evžen se o své bývalé ženě v minulosti několikrát zmínil – a nikdy to nebylo zvlášť lichotivé. Při rozvodu ho připravila o veškerý majetek, přichází tedy do Ulice s pověstí vypočítavé mrchy. Adéla Gondíková chce ale spolu s tvůrci ukázat i její druhou tvář a představit divákům Hanu, jež má pro své jednání pádné důvody a kterou by bylo možné vzít navzdory všemu na milost.

Co Hana asi chce po Evženovi? TK TV Nova k podzimnímu programu
Co Hana asi chce po Evženovi? TK TV Nova k podzimnímu programu | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Má s ní ale herečka samotná něco společného? „Herec, který hraje jakoukoliv postavu, má s tou figurou vždycky něco společného. I kdyby to bylo sebevíce skryto, vždycky to nakonec vyplave na povrch. S Hanou se zatím seznamuji poměrně krátce, takže vám ještě nemohu říct konkrétní věci, ale určitě se něco objeví. Zatím si o ní myslím, že rozhodně není charakterově tak špatná, jak vypadá její pověst. Ale co bude dál, to se ještě uvidí.“

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text