Drbárna ze ZOO: Albert už šílí z matky, Viky z Jeřábkové a Marek z nové hospody

Drbárna ze ZOO: Albert už šílí z matky, Viky z Jeřábkové a Marek z nové hospody
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sofie a Ben sice vyrůstají v elitním prostředí s mezinárodním vzděláním, ale vychování jim chybí. K Viky vtrnou vždy jako divoká voda, zřídkakdy pozdraví nebo vezmou na vědomí, že jsou v bytě i další lidé. Přesto je Viky i Filip mají rádi.

Proto Viky zaskočilo, když se dozvěděla od Petra, že se odpoledne vrací do Bruselu. Moc si tak Petříka neužil a ona už nestihne vzít Bena a Sofii někam na nákup, aby jim mohla dát dárek na rozloučenou. Navíc bude i Filipovi vadit, že se s dětmi nerozloučí. Petr to hned po ránu pěkně schytal, že je nevychovaný a myslí jen sám na sebe.

Fanda dělá hlouposti

Sid si hledá nějakou novou oběť za Mártyho. Žádné davy podvedených žen už se v ZOO neschází, a tak upřela pozornost na Fandu Kolmana. Viděla ho v infocentru s lichvářem Hrubým, a tak hned musela zjistit, co má Fanda v plánu a jak je možné, že jí něco uniklo.

A nepletla se, Fanda potřebuje zachránit. Chce si vypůjčit peníze, aby vzal Machyánovou na dovolenou, než na ní bude vidět těhotenství. Fanda si zvolil tu nejhorší cestu. Banky asi ve městě nemají, takže se nechal zlákat na snadnou půjčku, aniž by si spočítal, co ho bude stát. Jednou mu to sice Sid rozmluvila, ale potom se mu to rozleželo a vidina šťastné partnerky byla silnější než rozum.

Albert ve spárech dohazovačky

Albert je stále přešlý z rozchodu a Poláková už se na to nemůže dívat. Rozhodla se, že synkovi dohodí pár „převoznic“, aby se mu na Kristýnu lépe zapomínalo. Albert z toho moc nadšený není, ale matku hned tak nepřesvědčí, aby ho nechala na pokoji. Navíc se kolem Kristýny začal motat jeden ze zaměstnanců, a to je pro Alberta hodně bolestivý pohled, když vidí, jak je s ním Kristýna usměvavá a bezstarostná.

Vlezlá sousedka

Sotva mohla mít Viky trochu klidu, když se Petr vytratil, začala na ni dorážet Jeřábková, aby ji seznámila se svým Bohumilem. A tak místo hezkého večera se u Viky konala neplánovaná večeře, když se přiřítila Jeřábková s novým dědkem a plnými hrnci jídla. Na návštěvě vydrželi až do půlnoci a ráno v sedm už byla sousedka zase za dveřmi.

Marek není s ničím spokojený

Marek stále naříká, že bude oprava hospody stát moc peněz. Už je s tím trochu otravný. Zařizovat nic nemusí, protože o vše se stará Karel a holky, ale Marek jako jediný neustále fňuká, že to nebude ono a hospoda nebude vydělávat. Nic se mu nelíbí, ale lepší místo sám sehnat neumí.

Zdroje článku: