Ulice: S kým bude Martina trávit letošní dovolenou? Klidně by to mohl být Jirka Hložánek

Ulice: S kým bude Martina trávit letošní dovolenou? Klidně by to mohl být Jirka Hložánek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K pohlednému opálenému Italovi s uhrančivým pohledem má Jirka Hložánek sice daleko, ale zase mu nechybí vtip, sebeironie a pracovitost. Zkrátka vlastnosti, které nejsou Martině cizí. Co myslíte, najdou jí producenti Ulice chlapa ještě před prázdninovou přestávkou? A bude jím Jirka Hložánek?

Martina do Ulice přišla, aby rozvířila stojaté vody, ale co teď s ní?

Není to tak dávno, co si Vendula nepřála nic jiného, než aby si Martina sbalila všechny své módní hadříky, které na její postavě sedí jako ulité, a vypařila se zpátky do Itálie nebo kamkoliv jinam. Ať je hlavně pryč od Pavla, který se do ní zamiloval. Teď je s ní nejlepší kamarádka a společně připravují menu pro venkovní grilovací zahrádku. A když už ji tak nechutně podezírala z nevěry, mohla by to odčinit teď tím, že jí najde chlapa. Bude to Jirka, do kterého byla ona sama zakoukaná? Nevadilo by jí, jaký krásný, mladý a atraktivní pár by spolu ti dva tvořili? No jen si to představte –⁠ šéfkuchařka z hospody a mladý starosta!

O tom by si štěbetali i vrabci na střeše! Jenže měli by ti dva o sebe navzájem vůbec zájem? Oba hodně pracují a ani jeden by ze svého pracovního tempa nerad slevoval. Když by ale ani jednomu nevadilo, že se budou vídat minimálně a nepravidelně, možná by jim to klapalo. Pak je tady ale ještě Hložánek starší. Ten zadusil případný počínající vztah mezi nimi dříve, než vůbec měl šanci rozkvést. A pak je tady ještě opuštěná Magda. Nebude plakat na rameni právě Jirky Hložánka? Z toho by také mohlo leccos vzniknout.

Martina je mladá, atraktivní a velmi pracovitá, a proto nemůže mít doma chlapa, který by ji dusil. Takový ale rozhodně není Jirka Hložánek, který celý život nedělá nic jiného, než že se učí z chyb svého maličko hulvátsky se chovajícího táty.

O mámu mít Martina strach nemusí, ta je v dobrých rukou.
O mámu mít Martina strach nemusí, ta je v dobrých rukou. | Zdroj: TV Nova

Už není moc času, jak jejich vztah lepit

Koneckonců tvůrci Ulice už nemají moc času na to, aby dali Martinu s Jirkou dohromady. Do prázdnin už mnoho natáčecích dnů nezbývá. Musí se ale uznat, že si krásně nahráli spoluprací Venduly a Martiny. Vždyť obě už vytáhly mladého Jirku Hložánka z bryndy, když mu akci odřekla objednaná cateringová společnost. Ukázaly, že co se kuchyně týče, může se na ně vždycky spolehnout. A tak už možná Jirka nebude na svačinu chodit jen k Vendule, nýbrž zaskočí i do hospody...

Producenti tak budou moci po prázdninách oznámit, že jejich kontakt byl nakonec tak častý, že se do sebe zamilovali. Klidně může Ulice na konci srpna začínat tak, že v ní bude Martina s Jirkou tvořit pár. Ostatně, když už herci Ondřejovi Havlovi dali funkci starosty, musí se v seriálu zdržet minimálně jedno volební období. A tak tam přece nebude zevlovat jako poustevník. Naopak by se celá jeho dějová linka krásně rozvinula. Třeba i tak, že by s Martinou po prázdninách velmi nečekaně čekali miminko. Ale to už nejspíš přeháníme!

Zdroj článku:
  • Autorský text