Nejlépe placení herci roku 2020. Kdo si přišel na největší balík

Nejlépe placení herci roku 2020. Kdo si přišel na největší balík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I letos světlo světa spatřil slavný žebříček magazínu Forbes deseti nejlépe placených herců roku 2020. Ačkoliv prvnímu místu již několik let vévodí Dwayne Johnson, jiné pozice vás možná překvapí. Pojďme zjistit, kolik kdo vydělává.

1. až 3. místo

První místo svými 87,5 miliony dolarů obsadil Dwayne „The Rock“ Johnson, který se již po několikáté ocitl na prvním místě v žebříčku nejlépe placených herců v časopisu Forbes. Jeho největší příjem mu letos zajistil film Red Notice, díky kterému si tak přišel na neuvěřitelných 23,5 milionů dolarů.

Druhé místo patří pohlednému Deadpoolovi, Ryanu Reynoldsovi za role v Red Notice a Six Underground, přišel si na 71,5 milionu. Krásné třetí místo zaujal Mark Wahlberg rolí ve filmu Spravedlnost podle Spensera. Jeho příjmy také navýšila produkce McMillions a Wahl Street, celkově jeho zisk činí 58 milionu.

4. až 7. místo

Vypadalo to, že Bena Afflecka na obrazovkách už neuvidíme. Ale díky účasti na filmu „Cesta zpět“ a „To poslední“ se vrátil na velká plátna a zároveň obsadil čtvrté místo svými 54 miliony. Na pátém místě se objevil Vin Diesel s 54 miliony a šesté místo získává jediná bollywoodská hvězda, která se objevila na žebříčku nejlépe placených herců, Akshay Kumar se 48,5 miliony. Sedmý Lin-Manuel Miranda si svých 45,5 milionů dolarů vydělal muzikálem Hamiltonem a také prodejem práv společnosti Disney.

8. až 10. místo

Osmé místo zaujal výdělek 44,5 milionu a Will Smith snímkem King Richard. Na devítce se usadil Adam Sandler a jeho 41 milionů za smlouvu s Netflixem a filmem „Vražda na jachtě, a poslední místo získal Jackie Chan svými 40 miliony a pěti filmy, které uvedl do kin.

Tak co, překvapil vás žebříček, nebo to pro vás ani letos není žádná novinka? Uvidíme, zda nás žebříček překvapí příští rok.