Ulice: Hypochondr Kaštan a rozhazovačná Pumrová by byli pár k pohledání. Možná se toho v roce 2024 dočkáme

Ulice: Hypochondr Kaštan a rozhazovačná Pumrová by byli pár k pohledání. Možná se toho v roce 2024 dočkáme
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kaštan a Pumrová jako zamilovaný pár v Ulici, to je představa, která by se možná zamlouvala samotnému Kaštanovi, nikoli však divákům. U těch vyvolává pohoršení nebo pobavení, ale kdo ví, čím se scenáristé rozhodnou zpestřit děj nového roku. Možná skončí Milena spíš ve vězení než v Kaštanově náručí.

Kaštan bude dohlížet na finance i Milenu

Hypochondr Petr Kaštan (Antonín Procházka), který se vyzná v nemocech a snad všech tělesných neduzích víc, než je zdrávo, už dlouho zpovzdálí obdivuje Milenu Pumrovou (Alena Štréblová). Ta si získala jeho přízeň, když ho přizvala do nové neziskové organizace Druhá šance, pak ho navíc ještě pověřila důležitým úkolem dohlížet na firemní výdaje, aby už nikdo nemohl tvrdit, že Milena utrácí za nesmysly.

Pumrová to s Kaštanem umí, zato na Slávka je krátká.
Pumrová to s Kaštanem umí, zato na Slávka je krátká. | Zdroj: TV Nova

Protřelá dáma nejspíš věří, že si Kaštana omotá kolem prstu, ale Radek Mastný (Pavel Novotný) ví svoje. Jestli je někdo držgrešle a bude Pumrové rozmlouvat každičký drobný výdaj, bude to právě Kaštan. Na druhou stranu by to mohlo znamenat, že Slávek a ostatní zaměstnanci neziskovky si konečně přijdou na své a v příštím roce dosáhnou na potřebné a kvalitní pracovní vybavení.

Generál a podpantoflák jsou divákům pro smích

Tak či onak to znamená, že pracovní vztah Mileny a Kaštana bude v příštím roce ještě intenzivnější, a protože on ji naprosto zjevně obdivuje, mohlo by se z toho vyvinout i něco hlubšího, osobnějšího. Ne že by diváci s takovou představou souhlasili, některé spíš děsí a jiné přivádí k smíchu.

„Vůbec ne, ta by ho vykostila při prvním hypochondrickém záchvatu,“ uvádí jedna z divaček na sociálních sítích k debatě o tom, zda by se k sobě tihle dva hodili.
„Generál a hypochondr, to snad nemyslíte vážně? Za mě tedy ne!“ přidala další, ale najdou se i tací, kteří nápad vítají jako příležitost k pobavení. Pro Radka by to rozhodně legrace nebyla, v něm se vzedmula vlna žárlivosti už při pomyšlení, že by Kaštan doprovázel jeho ženu do opery. Dokonce byl ochoten jít s ní, jen aby v tom zabránil drzému prodavači barev a laků.

Radek už ve vězení byl, teď přijde na řadu Milena

„Těším se, až Pumrová bude v průšvihu za ty nákupy a okrádání lidí. Na Slávkovi je vidět, že už toho začíná mít plné zuby,“ uvažuje fanoušek seriálu a zřejmě se můžeme všichni shodnout na tom, že minimálně v tomto směru přinese Ulice v příštím roce nějaký zvrat. Nikdo z nás asi nevěří, že by se Pumrová uklidnila a začala chovat rozumně jen kvůli Kaštanovu dozoru nad financemi.

Čím více zakázek pro Druhou šanci sežene, tím víc poroste její radost z výdělků a chuť se zase osobně obohatit. Nový telefon už má, kabelku taky, ale aby se skutečně cítila jako dáma na úrovni, která může strčit do kapsy i nafoukanou Evu Knoblochovou (Vanda Hybnerová), to bude chtít ještě pořádně přitlačit. A jak víme, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne a Pumrová kvůli svým podvodům možná skončí i ve vězení. Alespoň by si na vlastní kůži vyzkoušela to, čím si kdysi prošel její muž. Gábina (Aneta Krejčíková) má skutečně rodiče k pohledání…

Zdroje článku: