Odchod režiséra One Man Show a zklamaní fanoušci. Co dalšího přinesl nový díl

Odchod režiséra One Man Show a zklamaní fanoušci. Co dalšího přinesl nový díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když před několika dny neočekávaně vyšel teaser na nový díl One Man Show, jeho titulek hlásal, že půjde o tajný český projekt, na kterém se pracovalo přes čtyři roky.

Nové epizody populárního internetového pořadu One Man Show baviče Kazmy Kazmitche jsme se dočkali o půlnoci na středu 9. zaří. Očekávání bylo velké, sám řežisér Markus Krug hovořil o tom, že nejdivočejší chvíle si zažil právě při natáčení toho projektu. Video pod názvem „Prezident Miloš Zeman se stal obětí dlouho utajované mystifikace!” ovšem některé fanoušky zarazilo. Kazma s jeho týmem tentokrát nenapálil celý svět, ani nepřekvapil svým důvtipem. Představil tři na sobě nezvávislé projekty, které se zpočátku dobře odvíjely, ale uprostřed natáčení byl každý z nich nějakým způsobem zmařen.  

Uprchlický tábor v Calaise

Vrátíme se zpět do roku 2016. Tehdy vrcholila uprchlická krize a Kazma se toho rozhodl využít. Společně s týmem se vydal do jednoho z francouzských uprchlických táborů. Plán byl takový, že se spojí s jedním z tamních gangů a nabídnou jim převoz kamionem k Lamanšskému průlivu, aby následně mohli pokračovat do Anglie. Místo toho se ale chtěli vydat na jih a dovést skupinu uprchlíků do Španělska, odkud by připluli zpět do Afriky. 

Čtěte také: Ulice je zpátky. Proč scénáristé "zabili" postavu Světlany a kdo z první série se vrátí

Uprchlické tábory se ale v noci stávají místem, kde může jít o holý život. Akce ztroskotala právě na tom, že se situace vymkla z rukou a setrvat v táboře nadále bylo daleko za hranicí bezpečnosti. 

Z bezdomovce milionářem

Jsme znovu v roce 2016 a záměrem je udělat z Václava, muže bez domova, vlivého milionáře a v lepším případě i politika. Projde změnou vizáže, kurzy etikety a jeho první velké představení na červeném koberci proběhne během předávání Českých slavíků. Po boku Ewy Farne se Václav ukáže před televizními kamerami. Po této velké akci ale zmizí a týmu One Man Show se ho po dlouhou dobu nepodaří vypátrat. Tím je projekt ukončen. 

Čtěte také: Tvoje tvář má známý hlas: Kdo z českých umělců se odmítl zúčastnit a proč

Pod maskou prezidenta Zemana útočili na čínský trh 

Během návštěvy prezidenta Zemana v Číně vypustil Kazma video, na kterém prezident na ulici podává krabici náhodné čínské ženě. Jednalo se o tzv. deepfake, tedy počítačově upravené video, které OMS tým natočil na jedné z vesnic v Polsku se Zemanovým imitátorem. Čekali, že tento akt solidarity vyvolá zejména v čínských médiích vlnu pozornosti a že každého bude zajímat, co v té krabici bylo. Žádné z médií o to však zájem nejevilo, což byl kámen úrazu celé show. 

Odchod režiséra Markuse Kruga

Nejsmustnější zprávou pro fanoušky bylo oznámení o odchodu režiséra a předního tvůrce celého pořadu. Konkrétnější odůvodnění zatím není oficiálně známo, k oznámení došlo na předpremiéře nového dílu večer před vydáním. Krug stál po boku Kazmy od počátku 2. generace show a nebýt jeho, zřejmě bychom zlatou éru OMS vůbec nezažili.