Ulice: Pochopí to Vanda? Jolana totiž přestřihává pupeční šňůru a hodlá si s Marií užít důchod

Ulice: Pochopí to Vanda? Jolana totiž přestřihává pupeční šňůru a hodlá si s Marií užít důchod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Okolnosti poslední doby Jolanu přiměly k tomu, aby začala uvažovat nad tím, jestli vůbec stojí za to se Vandě obětovat. Jako by fakt, že Vandu neměla u sebe, když byla malé dítě, musela stokrát zaplatit. Jako by se jí osud vysmíval. Před Luďkem teď vypadá jako ta největší lhářka. Teď nadešel čas pustit topící se osobu. Vanda bude muset na břeh doplavat sama.

Jolana pochopila, že nemá cenu ničit si vlastní život

Jolana už pochopila, že Vanda zkrátka musí dospět. Nikdy se to však nestane, pokud ji bude neustále vodit za ručičku. Už toho má dost. Měla tehdy bouchnout do stolu a jít za Luďkem hned. Třeba by své ztracené dceři zkazila svatbu, ale alespoň by teď Vanda, a ve finále i ona sama, nemusela před Luďkem vypadat jako ten největší vyvrhel. Teď, když to prasklo, je načase oplatit podporu Marii. Jolana si vážně promluvila se svou dcerou a ta se kupodivu drží. V Rakousku zůstává i nadále, protože tam má práci a výsostné peníze, kdežto na Komoře už má dveře dávno zabouchnuté.

I proto Jolana věří v silnější dceru a lepší zítřky a Marii oznamuje, že půjde do důchodu. Je načase, aby si s ní konečně užila. A Vanda? Ta se na to může dívat a klidně jí i závidět. Ona její kroky do kasina nesměrovala. Ani ji nepodněcovala k nákupům dalších a dalších hadříků. Teď by pro změnu Vanda měla ukázat, že není tak hloupoučká, jak se jeví. Měla by se začít spoléhat jen sama na sebe. Měla by hvězdy pustit a začít se věnovat finančním tématům. 

Jolana s Marií chtěly vždycky cestovat. Z toho málem sešlo, když Jolana zaplatila lichváři ze svých naspořených peněz. Je vidět, že práce v Rakousku Vandě slušně vydělává, a proto teď bude moci vrátit peníze i své mámě. Jolana si konečně odpočine a bude myslet na hezčí věci.

S Luďkem to má Vanda pravděpodobně spočítané. Odpustí jí alespoň máma?
S Luďkem to má Vanda pravděpodobně spočítané. Odpustí jí alespoň máma? | Zdroj: TV Nova

Vezme Luděk Vandu na milost?

Diváci čekají hlavně na to, jestli Luděk vezme Vandu po prázdninách na milost. A pokud ano, odpustil by i její mámě? Je možné, aby Vanda prošla velkou transformací a z finančně negramotné osoby se stala šetřivá žena? A bude jí moci Luděk po tomhle všem ještě věřit? Vždyť mu sprostě lhala do očí. Bude fuška dostat vzájemnou důvěru tam, kde byla před tím, než věci praskly. Luděk možná ani nebude chtít s Vandou společně bydlet, natož pak s ní mít dítě. Vždyť bude pro smích svému okolí.

Už teď musí před Blankou vypadat jako úplný hlupák. Ještěže má i jiné věci na práci – třeba Kristýnku. Ta mu ale doporučuje si s Vandou promluvit. Odhodlá se k tomuto kroku? Nebo už Vandino číslo zůstane v jeho mobilu navždy zablokované? Toť otázka. Každopádně se diváci už nemohou dočkat okamžiku, ve kterém se představitelka Vandy, Kristýna Hrušínská, opět objeví na place a vysloví to své „Ludííí”. Otázkou je, aby ovšem měla komu tak říkat. Tuhle lež Luďkovo ego nejspíš nepřežije.

Zdroj článku:
  • Autorský text