Středeční Ulice: Z Jirky je násilník a Adam se pořád utápí v alkoholu

Středeční Ulice: Z Jirky je násilník a Adam se pořád utápí v alkoholu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4438. díle Ulice Adam s pitím nepřestane. Chce se opít do němoty, aby už konečně necítil bolest, kterou mu Jarka způsobila tím, že mu zlomila srdce. Ani Jirku Hermana nepřestanou pronásledovat démoni, kteří se na něj zubí z bulvárního plátku. Tomášek se chce omluvit a s Hermanem to vyžehlit. Ten ho ale div neprohodí skleněnými dveřmi. 

Gábina se vysněného klidu asi nedočká 

Po tom, co se vrátila z Berlína, dostává Gábina pořádně naloženo. Chvilkami už se zdá, že se rozbouřené vody jejího moře uklidňují, a pak bum – je tady zase problém. Tentokrát na něj ale zadělal Jirka Herman. Je to pořád ta věc se zbraní, která mu už nejspíš nikdy v životě nedá spát. Navíc v bulvárním plátku vyšel další článek, v němž se rozpitvává Hermanova jízda pod vlivem. Hermanův šéf se proto zalekne a ruší Jirkův návrat do práce.

To pro něj není dobré. Jak dlouho ještě zvládne naplňovat svůj volný čas pouhou starostí o domácnost? Jenže to stále není všechno. Článek spustí celou řadu dalších reakcí. Tak třeba Hynek má pocit, že má Jirka na Šimona špatný vliv. A redaktor Tomášek? Ten se snaží Hermanovi vysvětlit, jak to celé doopravdy bylo. Herman jej ale strká ven ze salonu a redaktor upadne na tvrdý asfalt. To bude mít následky. 

Jirka nedá Tomáškovi šanci na vysvětlenou
Jirka nedá Tomáškovi šanci na vysvětlení | Zdroj: TV Nova

Blanka kolem Jarky opatrně našlapuje 

Blanka by mohla z fleku dělat diplomatku. Na jazyku ji pálí milion otázek. Pokaždé ale, než se Jarky na nějakou z nich zeptá, Jarku ujistí, aby řekla, kdyby jí to bylo jakkoliv nepříjemné. Doma i v ordinaci musí Blanka čelit slzavému údolí, a tak z Jarky vytahuje, jestli na ni zatlačil Luděk. Ta odpovídá, že samozřejmě nezatlačil. To se jí však Blanka ani nemusela ptát, protože takovou odpověď sama tušila. Jak ale Adamovi pomoct, to neví. Možná se v hloubi duše sama raduje nad tím, jak brzký konec Adamův vztah s Jarkou nabral. Ale – kdo ví? 

Zdroj článku:
  • Autorský text