Co vás čeká dnes večer v Ulici? Sháňka po Mirkovi, preclících a fotografce

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Sháňka po Mirkovi, preclících a fotografce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda je zoufalá z čekání na Mirkův návrat a paličatě se mu znovu a znovu pokouší dovolat, ačkoli jí to Ota rozmlouvá. Ulice se nadchne pro čerstvé preclíky, které však bistro neprodává – opravdu ne! Skyler potřebuje nafotit jednu show a osloví Báru, jenže ta nebude mít zájem.

Magda je zablokovaná

Magda se znovu pokusí kontaktovat Mirka, ale on má její číslo stále zablokované. Čekání ji ničí, a tak mu chce zavolat z Otíkova telefonu. Ten z takového návrhu není vůbec nadšený. Navíc se hned potvrdí jeho domněnka, že Mirek telefon stejně nezvedne.

Zatímco zřejmě už bývalý snoubenec Magdu ignoruje, Prokop jí starostlivě nadbíhá, jak může. Všimne si toho i Kalina a v podstatě slečně matikářce doporučí, aby mu dala šanci, ale Magda nechce. Zjevně touží jen po tom, co nemůže mít.

Preclíky nejsou a nebudou!

Máriova a Tondova akce s transparentem přispěla k tomu, že se obyvatelé ulice dožadují čerstvě napečených preclíků, a tak Anča s Máriem přesvědčují Lumíra, aby jejich výrobu zvážil. Ten však nemá náladu ani na preclíky, ani na své takzvané kamarády. Požaduje, aby plachtu urychleně sundali.

Mário se pokusí, ale málem si přitom ublíží. Ani Vendule nejde podivná reklama z hlavy. Začne tušit, že Mário o ní ví víc, než dává najevo. Zahnaný do kouta jí přizná, že se s Tondou pokusili pomoct Lumírovi, aby oslnil Kateřinu.

Tohle vysvětlení podá i své přítelkyni Áje, takže už nemusí žárlit a myslet si, že Mário lítá po nocích bůhvíkde, když vlastně jen vymýšlel romantické strategie s Hložánkem.

Je ale škoda, že celá akce vyšla vniveč, protože před Kateřinou stydlivý Lumír zapře, že s ní má něco společného. Ona by přitom byla ráda, kdyby se jednalo o jeho vyznání citů vůči ní!

Skyler hledá fotografku – neúspěšně

Skyler potřebuje, aby jí Franta pomohl se zapojením aparatury, a tak se Bára nabídne, že pohlídá Chrise. Vezme ho ke Klímovým, kde celá rodina zaraženě sleduje, jak si chlapeček hraje na tabletu a nic jiného jej nezajímá. Michal si ho vezme k sobě do pokoje a jako správný přeborník na počítačové hry ho zasvětí do různých triků.

Když si Skyler přijde synka vyzvednout, zakouká se do Vítkových fotek, které visí všude po bytě. Rozhovor se tak stočí k focení a Skyler požádá Báru, aby jí pomohla nafotit jednu baletní show. Bára ale bez váhání odmítne, což Vítka zamrzí a naštve.

Zdroj článku:
  • autorský text