Vybrali jsme pro vás z nových projektů Netflixu na příští týden

Vybrali jsme pro vás z nových projektů Netflixu na příští týden
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Japonská animovaná klasika, která je tentokrát pro dospělé, třetí a závěrečná série mexického seriálu, kde se objeví i Jean Reno, a velice zajímavý dokument o počítačové kriminalitě, přičemž tentokrát se bude týkat vykořisťování žen.

Upír v zahradě (Vampire in the Garden)

  • Japonsko, 2022, temný a dojemný animovaný seriál, 1. série, už od 16. května

Z WIT STUDIA a týmu talentovaných tvůrců přichází Vampire in the Garden.

scéna z filmu, zdroj: Netflix Medea Center

Osudové setkání člověka a upíří královny může změnit svět. Jedné chladné zimy lidstvo prohrálo svůj boj s upíry. Malá populace přeživších vytvořila v malém městě světelnou zeď, aby je chránila a poskytla jim místo, kde mohou v klidu žít.

Hlavní hrdina Momo žije velice složitý život, ale stále si přeje koexistovat s upířím nepřítelem. Fajn, upíří královna kdysi milovala lidi, ale zmizela. Zatímco válka zuří městem lidí, dojde k osudovému setkání.

Kdo zabil Sáru (Who Killed Sara)

  • Mexiko, 2021–⁠2022. 3 série, 7 epizod, už od 18. května

V této poslední sezóně, kdy se nepřátelé stávají spojenci, dostává Alex odpověď na otázku, která ho trápila roky: Co se vlastně Sáře stalo?

Když už to vypadalo, že to byl Marifer, kdo zabil Sáru přeříznutím lan padáku, všechno se na konci sezóny 2 převrátilo na hlavu. V nečekané a tajemné scéně Nicandro odhalí, že Marifer nebyl ten, kdo spáchal zločin. A konečně budou všechny otázky zodpovězeny v této třetí a poslední sezóně, která má být podle tvůrců zatím nejpřekvapivější a nejvýbušnější. 

KyberPeklo (Cyber Hell: Exposing An Internet Horror)

  • Korea, 2022, strhující dokument s českým dabingem podle skutečných událostí, už 18. května
upotávka, zdroj: Netflix Media Center

Režisér Choi Jin-seong v tomto celovečerním dokumentu vypráví příběh dvou vysokoškolských studentek, skupiny novinářů a policistů z oblasti počítačové kriminality, kteří pronásledovali „Nth Room“, online zločineckou síť sexuálního vykořisťování. Film vytvořený z rozhovorů, archivů, animací a rekonstrukcí, odhaluje, jak byly ženy a dívky přinuceny nahrávat své explicitní materiály do chatovacích místností Telegramu, kde si vedoucí představitelé účtovali poplatky v kryptoměnách za přístup desítek tisíc uživatelů. Toto je příběh jednoho z nejničivějších digitálních zločinů z věku digitální anonymity, který mu umožnil vzkvétat.

Zdroj článku: