Kdo je Karolína ze Slunečné a proč se Denisa Nesvačilová málem herečkou nestala

Kdo je Karolína ze Slunečné a proč se Denisa Nesvačilová málem herečkou nestala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denisa Nesvačilová aktuálně září v seriálu Slunečná. Proč váhala nad tím, zda jí účinkování v seriálu stojí za to a ve kterých dalších rolích můžete půvabnou zrzku vidět?

Sportovně nadaná holčička

Denisa Nesvačilová se narodila 22. 7. 1991 v Táboře. Na svět přišla do rodiny bývalého českého fotbalového záložníka Josefa Nesvačila.

Zpočátku to tak vypadalo, že se malá holčička bude věnovat spíše sportu. Původně ji rodiče směřovali ke krasobruslení, na to však byla ještě malá a potřebovala získat průpravu. Tehdy dvouletou Denisu maminka dala na moderní gymnastiku.

Sportovní geny se v děvčátku nezapřely. Ukázalo se, že má talent a až do puberty se věnovala vrcholovému sportu. Slibně rozjetou kariéru však ukončil úraz. Denisa si tak musela najít jinou seberealizaci, což po letech zasvěcených sportů nebylo snadné.

Nepomohli jí ani rodiče, v době, kdy se jí stal úraz, se rozváděli, navíc ambiciózní rodiče měli o životní dráze své dcerky jiné představy, podle nich to zřejmě „mohla někam dotáhnout“. O jejím úrazu se tak v rodině dodnes nemluví. Sympatická zrzka si musela poradit sama.

Úspěchy před kamerou

Nejprve se rozhodla studovat na pedagogické fakultě. Tam objevila kouzlo divadla a začala studovat na DAMU. Hereckou kariéru se jí podařilo nastartovat velmi úspěšně, za roli Nastasji v inscenaci Lea Birinského Raskolnikova dostala hned 6 hereckých ocenění.

Do povědomí diváků se zapsala v seriálu Vyprávěj. Další seriálovou příležitostí bylo Na vodě. První výraznou filmovou příležitostí bylo pokračování „básnické“ série, tentokrát s názvem Jak básníci čekají na zázrak.

Aktuálně exceluje v seriálu Slunečná. Tamní kolektiv si pochvaluje, všichni ji v rozjetém projektu přijali skvěle. Horší je to s diváky. Někteří se jen těžko smiřovali s tím, že Karolína, její seriálová postava, dostala od scénáristů za úkol narušit vztah Týny a Janka.

Čelit tak kvůli své hrdince musela drsným výhružkám. Dokonce jí byla nabídnuta ochranka. Tu nakonec herečka odmítla a rozhodla se, že se s vlnou nenávistných vzkazů vypořádá sama. Ačkoli si je pochopitelně vědoma toho, že za ohrožení vlastního života jí seriálová role nestojí. Sympatické herečce tak nezbývá než popřát, aby se situace ustálila a diváci jí nakonec jednání její postavy odpustili.