Dnes večer v Ulici se Bára pohádá s Anežkou

Dnes večer v Ulici se Bára pohádá s Anežkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šíma sice souhlasí, že zůstane v Praze, ale pořád to mámě nedokáže prominout. Gábina by nejradši něčím třískla o zem. Naštěstí má Jirku, který ji dovede utěšit. Jeho pozitivního vlivu na dceru si všimla už i Milena. Na křik dojde také u Klímů, kde se mezi Anežku a Báru postaví Skyler.

Gábina křičí, Jirka utěšuje

U Gábiny se toho od včerejška vlastně mnoho nezměnilo. Je naštvaná sama na sebe kvůli tomu, že pořád kňourá a brečí, jak se jí nic nedaří. Má chuť řvát a rozbíjet věci. Je zoufalá z toho, že se nezvládne soustředit na práci, není jí dobře a nedokáže splnit slib, co dala vlastnímu dítěti. Šimon se sice rozhodne, že v Praze zůstane, ale pořád je kvůli tomu naštvaný a připadá mu to nespravedlivé. Gábina mu alespoň navrhne, aby zase pozval svého kamaráda z Berlína na víkend, anebo že naopak on může jet za přáteli na pár dní tam. Tím ho trochu ukonejší. Sama však potřebuje utěšit nejvíc – a toho se ujme neohrožený Jirka, kterého neodradí ani Gábinin největší hysterický záchvat.

Pumrová nečekaně hájí Jirku

Dokonce i Pumrová vůči Jirkovi jaksi pookřeje. Mastnému přijde dopis o brzkém nástupu do vězení, což ho jen vyprovokuje k tomu, aby dal Hermanovi za vyučenou, ale Milena se mu to snaží rozmluvit. Na rozdíl od něj totiž vidí, že Jirka Gábině opravdu pomáhá a že nemocná dcera se díky němu přece jen cítí o něco lépe. Potřebuje klid, ne aby pomstychtivý otec spřádal intriky proti jejímu příteli. Mastňoch nevěří vlastním uším! Tak už i Milena podlehla přetvářce toho proradného policajta?!

 Radek Mastný a Milena Pumrová, Zdroj: TV Nova

Bára se kvůli Skyler pohádá s Anežkou

Bára je čím dál víc podrážděná, protože celý svět obdivuje nezodpovědnou a rozlítanou Skyler. Anežka o ní básní, kudy chodí – o tom, jak se Skyler zajímá o ekologii a pořádá zajímavé akce. Bára nezapomene zmínit fakt, že Skyler neustále lítá někde po světě, a že sama tedy pro životní prostředí nic pořádného nedělá. Sestry se dokonce ostře pohádají. Podle Anežky totiž Bára jen trapně žárlí. Bářiny reakce chápe akorát máma Iva. Ta si myslí, že by se na Skyler mělo jít taktičtěji, nedělat si z ní nepřítelkyni, ale pokusit se s ní vycházet, i když to není příjemné.

Zdroj článku:
  • Autorský text