Ulice: Mastný se vyznamená jako nikdy, získá jasný důkaz. Eva si hraje na dámu, ale po pár skleničkách z ní dáma mizí

Ulice: Mastný se vyznamená jako nikdy, získá jasný důkaz. Eva si hraje na dámu, ale po pár skleničkách z ní dáma mizí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4366. dílu se Radek Mastný dostává k zásadnímu videu, které Šimonovi jistě pomůže v boji proti Romanovi s Viktorem. Sklidí za to dokonce pochvalu od Jirky. Eva Knoblochová už není jen tak obyčejná žena. S přibývajícím vínem už však za takovou dámu nebude.

Gábinu se Šimonem čeká výslech na policii. Gábina před odchodem ještě říká Šimonovi, že by chtěla být připravena na to, co tam uvidí, a tak jí Šimon ukazuje zprávu schovanou v telefonu. Ve zprávě je obrázek šibenice a pod ní vzkaz, že chtějí peníze. Řeč je samozřejmě o zprávě, kterou Šimonovi poslal Roman. Gábina se zhrozí, ale chce mu být oporou. Šimon se shání po Jirkovi, a když se dozví, že je na policii nedoprovodí, dává si to za vinu. Myslí si totiž, že se na něj zlobí kvůli ukradené zbrani a bojí se, že kvůli tomu jeho mámu i jeho opustí. 

Anička s Evou
Zdroj: TV Nova | Anička s Evou

Anička si dělá starosti o Skyler. Musí být bez Chrise hodně osamělá, a tak prosí Frantu, aby ji trochu rozveselil. Skyler se sice snaží zahánět stesk po synovi prací, ale téměř jí to nepomáhá, spíš je to naopak. Nebaví ji ani focení, které ji doposud naplňovalo. Ráda by se za Chrisem okamžitě rozjela, ale nemůže si to dovolit. Znovu říká Frantovi, jak jako máma příšerně zklamala. Franta zve Skyler na koncert, aby se odreagovala.

Anička se také chystá odreagovat a jde s Evou posedět nad sklenkou vína. Z Evy se však stala nóbl paní, a když uvidí Aničku, v čem s ní chce jít ven, dívá se na ni z patra a říká jí, že to nemyslí vážně. Koupí jí dokonce šál přes ramena, aby alespoň trochu pozvedla její vzhled. Když se později v podroušeném stavu vracejí k Aničce, Eva už zdaleka není za dámu, jakou byla, když z bytu s Aničkou odcházely. 

Gábina má další schůzku v ředitelně s Prokopem. Ten provedl první šetření a zdá se, že se Šimon skutečně stal obětí šikany. Zdá se? To Gábina nechce slyšet, ale vyslechne si mnohem víc nepříjemného. Prokop stále nemá dostatek důkazů, aby Romana s Viktorem potrestal, a naopak čelí požadavkům rodičů na Šimonovo vyloučení ze školy a výhružkám školní inspekcí.

Gábině se to snad všechno jen zdá. Tohle přece nemůže být pravda. Šimon tak dlouho trpěl, a ještě za to má být potrestán? I když to zní neskutečně, Prokop i tak musí řešit incident, kterého se Šimon dopustil. Jiní rodiče totiž neznají souvislosti a falešné zprávy, které se šíří internetem, jsou naprosto zavádějící. 

Franta povzbuzuje Skyler
Zdroj: TV Nova | Franta povzbuzuje Skyler

Šimon zanevřel na všechny aktivity a koníčky, které doposud měl. Radek Mastný se diví, že nechce hrát ani online hry. Šimon na to zareaguje tak, že kdykoliv se přihlásí, musí čelit urážkám a vtipům od ostatních spoluhráčů. Radek ho chce proto vytáhnout na rampu. O té Šimon nechce slyšet už vůbec. Tam totiž musel zbít toho malého kluka. Mastný už se na to nemůže dívat, a tak se jako dítě přihlásí na Šimonovu hru a napojí se tak na jeho online kamarády. Díky této lsti se mu jeden z nich pochlubí videem, na kterém je nahraná nejen bitka Šimona s malým klukem, ale také to, co jí předcházelo.

Mastný se tak dostává k důležitému důkazu proti Romanovi s Viktorem. Spěchá za Gábinou, aby jí video ukázal. Tou dobou je u ní i Jirka, a tak oba vidí, co se u rampy dělo. Jirka poprvé chválí Mastného za to, co udělal. Ten si naopak neodpouští poznámky na nečinnost policie, nad kterými se Jirka jen pousměje. Zjišťuje totiž, že i když se navzájem nemají zrovna v lásce, pokud jde do tuhého, a hlavně o Šimona, dokážou táhnout za jeden provaz. 

Jirka s Gábinou jsou Šimonovi oporou
Zdroj: TV Nova | Jirka s Gábinou jsou Šimonovi oporou
Zdroj článku:
  • Autorský text