MY LIFE IS MURDER: Fanoušci bývalé policistky Alexy a princezny bojovnice Xeny se dočkali pokračování 1. série

MY LIFE IS MURDER: Fanoušci bývalé policistky Alexy a princezny bojovnice Xeny se dočkali pokračování 1. série
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lucy Lawless konečně ukázala, že není jen zdatnou bojovnicí Xenou, ale umí zahrát i obyčejnou ženu. Bylo to v roce 2001, kdy skončilo natáčení seriálu Xena, který měl 6 úspěšných sérií. Lawless od té doby nelenila a natočila další seriály a filmy, žádná role ale popularitou Xenu nepředčila.

V roce 2019 se objevila v první sérii MY LIFE IS MURDER, která měla 10 epizod a letos se tvůrci rozhodli pustit do světa dalších deset dílů 2. série.

Jde o oddechový nenáročný seriál, který není přehnaně dramatický ani napínavý. I přesto, že se vše točí kolem vražd, diváky rozhodně po sledování nečekají noční můry. Naopak seriál je plný komediálních momentů, u kterých se divák pobaví.

Takže pokud hledáte podívanou, která nevyžaduje velké soustředění a není v ní přehnané množství násilí, potom si seriál určitě užijete.

Děj všech epizod je umístěný do australského města Melbourne. Natáčelo se často venku, což je velkým bonusem. Seriál působí čerstvě, a navíc si prohlédnete různé oblasti tohoto zajímavého města.

Je příjemné Luky vidět jinak než jako čarodějnici, římskou matrónu nebo princeznu válečnici. Její postava Alexa je bývalá policistka, která odešla ze svého postu po smrti svého manžela pár let před obdobím, ve kterém se odehrává děj seriálu. Jenže aktivní žena brzy zjišťuje, že ještě není na usedlý život připravená a v padesáti letech ještě její život nekončí. Začíná se nudit a nemůže najít žádnou činnost, která by ji naplňovala. A tak se rozhodne pracovat opět pro policejní oddělení, ale bez vážných závazků a její prací bude znovu se ponořit do spletitých případů, které byly odloženy. Mezi prací se žena doma baví pečením chleba, po nocích hraje videohry a vyhání toulavou kočku, která si ji vybrala a sveřepě ji navštěvuje v bytě.

Některá témata seriálových epizod jsou aktuální, a tak je řeč o homosexualitě, oplodnění ve zkumavce, o mužích, médiích nebo přijetí smrti jako nedílné součásti života. Některé příběhy jsou předvídatelné, ale díky hlavní postavě, která je tak trochu jako Colombo v sukních, si seriál užijete.

Zdroj:

  • autorský článek