To nejlepší z HBO Go. Klasiky i nejnovější trháky

To nejlepší z HBO Go. Klasiky i nejnovější trháky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od roku 2010 sdružuje streamovací platforma HBO Go filmy a seriály všech možných žánrů. Pokud váháte, zda do HBO zainvestovat, zde si představíme to nejlepší, co v současnosti nabízí.

Nesmrtelné šlágry 

Nejeden filmový entusiasta by jako svůj vůbec nejoblíbenější film jmenoval titul jako Pulp Fiction: Historky z podvětí nebo Forresta Gumpa. Na HBO Go je zlatých devadesátkových plátků nespočet. Buřič a génuis v jedné osobě Dobrý Will Hunting, atmosférou nenahraditelný horor Vřískot a také Talentovaný pan Ripley. Naleznete zde velké množství těch divácky nejoceňovanějších filmů, ke kterým se rádi nejednou vracíte. Pro fanoušky Tarantina zábava hned na několik večerů - Tenkrát v Hollywoodu, Kill Bill, Sin City- město hříchů, Od soumraku do úsvitu nebo Čtyři pokoje. Dostupná je také celá sága Harryho Pottera

Úlovky z českého rybníčku 

Drtivou většinu českých filmů, které si vysloužily mezinárodní ohlas a častokrát také nominaci na Oscara, naleznete právě zde. Jmenovitě Obecná škola, Kolja, Samotáři, Tmavomodrý svět. Z těch současných jsou to Tři bratři, Hovory s TGM, Bába z ledu nebo Polednice. 

Originální produkce HBO

Podobně jako oblíbené Netflix originals i HBO sází na vlastní produkci filmů a seriálů. A tak nikde jinde než na této platformě neshlédnete film o Tample Grandinové, aktivistce a vědkyni s autismem, Stahující se mračna, dokumentující bouřlivá léta Winstona Churchilla, ani sci-fi 451 stupňu Fahrenheita. V minulém roce zaznamenalo HBO obrovský úspěch díky seriálu Černobyl, krok po kroku rekonstruujícím celou tragédii havárie reaktoru a její drtivé následky. 

Aktuální hity 

Žebříčkům popularity na HBO z části vládnou animáky, nedávno představení Úžasňákovi 2, Frčíme Ledové království 2. Milovníci romantických dramat ocení Malé ženy s Emmou Watson, odvážlivci naopak horor Chata z roku 2019 nebo letošní Nenávist.