Temné stíny (2012): Johnny Depp se kvůli roli Barnabase stravoval pouze zeleným čajem a ovocem

Temné stíny (2012): Johnny Depp se kvůli roli Barnabase stravoval pouze zeleným čajem a ovocem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodinu Collinsonových pronásleduje záhadné prokletí. Mylně si myslí, že když odjedou z anglického Liverpoolu do Ameriky, zbaví se ho. Nakonec se rodina usadí ve městě Collinsport ve státě Maine. Z Barnabase se stává velmi bohatý pán, kterému leží celé město u nohou.

Také je z něj velký sukničkář, který zlomí srdce jedné dívce – Angelique Bouchard. Právě ta ho promění v upíra a uvrhne do hrobky. Barnabas se probudí o 200 let později, konkrétně do roku 1972. Kromě toho, že celý svět je naprosto jiný, musí se vypořádat také se zbytkem své rozpadlé rodiny Collinsonů. Jak dopadne celé jejich rodinné trápení?

Johnny Depp jako herec i producent

Roli hlavního hrdiny získal Johnny Depp. Ten se podílel také na produkci filmu prostřednictvím své společnosti Infiniti Nihil. Na roli se musel patřičně připravit, musel zhubnout na pouhých 63,5 kilogramů. Stravoval se pouze zeleným čajem a ovocem, co obsahovalo málo cukru. Změnu provedla i herečka Eva Green  musela si obarvit vlasy na blond.

Snímek si nevedl vůbec špatně

Film patří mezi ty úspěšné. Koncem roku 2012 se stal 7. nejvýdělečnější hororovou komedií, 8. nejvýdělečnějším filmem z prostředí 70. let, 10. nejvýdělečnějším filmem o upírech. Také to byl 4. nejvýdělečnější projekt, který režíroval Tim Burton a hlavní role se ujal Johnny Depp.

Nebyl to první projekt, na kterém spolu Johnny Depp a režisér Tim Burton pracovali

Johnny Depp patří mezi kontroverzní herce Hollywoodu. Všechny své kostýmy z každého filmu má uložené v místnosti v Santa Monice. Tuto podmínku si klade v každé smlouvě. Režisér Tim Burton a Johnny Depp se o tomto filmu bavili již při natáčení filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street.

Jste fanoušky filmů Johnnyho Deppa a těšili jste se na něj v roli kapitána Jacka Sparrowa v novém díle Pirátů z Karibiku? Bohužel herce v tomto díle neuvidíte. Podívejte se, která herečka ho nahradí