Prostřeno Speciál: Svalnatí a drsní bojovníci MMA odhalí, jak se umí poprat s vařečkou

Prostřeno Speciál: Svalnatí a drsní bojovníci MMA odhalí, jak se umí poprat s vařečkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Speciální Prostřeno v příštím týdnu ukáže, jak to vypadá u stolu a u plotny, když se sejdou svalnatí matadoři MMA. Jak asi hodují? Opravdu umí uvařit a vychutnat si i obyčejné jídlo nebo je jejich strava úplně jiná? Budou se v hodnocení držet sportovního ducha nebo vyhraje taktika?

Jen jediná žena mezi čtyřmi muži. Jak to bude bojovníkům MMA u plotny odsýpat, co mají rádi a jak umí pokrmy naservírovat? Koho vaření baví, koho už tolik ne? Seznamte se s hvězdami sportovního nebe v kuchyni. Tedy v prostředí, které jim tak blízké asi nebude.

Zdroj: FTV Prima

Pondělí u Lukáše Olejníka

Lukášovi bude pomáhat přítelkyně, Ale přizná ji, nebo její pomoc utají? U stolu dojde na debatu, kdo co nejí. Matuš například nejí čočku. Vašek Mikulášek rozbije skleničku a pánové si budou notovat, že vypadají docela chytře.

Lukáš Olejník sportuje a také sport komentuje. Mezi jeho koníčky patří sport, motorky, výlety, gastronomie a příprava kávy. Rád s přítelkyní cestuje a společně jezdí na motorce a chodí cvičit. Mají rádi i dobrou kávu, dobré jídlo a pití. Sám o sobě tvrdí, že je výbušný a emotivní extrovert.

Zdroj: FTV Prima

V úterý vaří Vašek Mikuláš

Úterní hostitel si splete smetany. Bude se snažit vyšlehat smetanu na vaření. A trochu se do vysvětlování zamotá. U večeře nad kulajdou pak dojde na debatu, kdo nemá rád kopr a komu Vaškova polévka připomíná školní jídelnu.

Václav Mikulášek se výzev nebojí. Pracoval jako kuchař v Anglii na výletních lodích. Má matku, sestru a neteř. Lukáš měl svůj první MMA zápas v roce 2014, od roku 2019 je profesionálním zápasníkem. Do speciálu Prostřena ho přihlásil kamarád a on výzvu přijal. Vaření doslova miluje. Nejraději má jídlo, které nemusí vařit, ale může ho hned sníst.

Zdroj: FTV Prima

Středečním hostitelem je David Hošek

David se pustí do přípravy avokádové pomazánky. Proč ji Lukáš jíst nebude a co vše ví o pěstování avokáda? U stolu se bude hovořit o tom, jestli dcera Davida bude MMA zápasnice.

David pracoval občas jako ochranka, dělal sport a trénoval. Nyní je profesionálním sportovcem MMA a občasným trenérem. Žije s přítelkyní a mají dceru a psa. Výzva vařit v pořadu Prostřeno ho zaujala, proto ji přijal. Myslí si, že bude náročné uvařit pro pět lidí, ale také se těší na dobrou zábavu a novou zkušenost. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na přípravu a na zápasy. Jako zábavu si pro své hosty připraví krmení psů v útulku Trója.

Ve čtvrtek bude vařit Arleta Krausová

Dojde na nervy, něco uteče, něco se připeče, ale servírování venku hosty nadchne. Jen Arleta se trochu naběhá. A dojde na rozhovor, co je to batuta. Arleta přizná, že byla na kurzu u Zdeňka Pohlreicha a tam se právě tento pokrm naučila připravovat. Dost tím odhalením překvapí.

Jediná žena celého týdne má výzvy ráda. Vystudovala střední ekonomickou školu. Pracuje jako trenérka. Žije s přítelem. Pokud by vyhrála, částečně by se rozdělila. Během zábavy se bude bubnovat.

V pátek je hostitelem Matuš Juráček

Ten má pro případ krize na telefonu babičku. Ta mu odhalí název tajemné suroviny. Je to přece strouhanka! Servírovat ale bude polévku ze sáčku. Instantní čínskou.

Matúš je profesionálním MMA zápasníkem. Má přítelkyni Lenku a společně mají pejska „pana Oldřicha“. Výzvu přijal, protože to je pro něj dobrá zkušenost. Výhru by věnoval na výstavbu nové tělocvičny, kterou právě zařizují.

Zdroj: FTV Prima

 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text