Poslední dubnový den a zároveň pátek. Co si nenechat ujít v televizi?

Poslední dubnový den a zároveň pátek. Co si nenechat ujít v televizi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak strávit poslední pátek v měsíci? Někdo rád zábavu, někdo romantiku, jiný zase detektivku či thriller. Co nám na tento pátek nabízí televize? Každý si přijde na své.

Animovaný sci-fi film VALL-I

Přetransformujeme se do roku 2700 a ocitneme se na Zemi, ze které se bohužel stalo velké smetiště. Lidé tuto planetu už dávno opustili, zůstali tady pouze uklízecí roboti, kteří měli lidský odpad zlikvidovat. Jenomže ani robotům už se moc nechce pracovat, jako poslední pracuje VALL-I. Ten jako jediný se svým švábem planetu uklízí. Robot a city – jde to dohromady? Setká se totiž s robotkou Evou, která zjišťuje, zda je planeta obyvatelná. Jak láska těchto tvorů může dopadnout?

Máme rádi Česko

Milovníci soutěží na plac! Všichni ti, u kterých je soutěživost na prvním místě, zapínají televizi Prima. Jako vždy proti sobě bojují kapitáni Vojta Kotek a Jakub Prachař. Libor Bouček už moderuje devátou sezonu. Tolik dílů už máme za sebou, ale pořád nás to neomrzelo, každý z nich je odlišný a originální. Jak na tom jsou soutěžící s Českou republikou? Poradí si se starými slovy nebo se slepou mapou? A na koho se vůbec můžeme těšit? V tomto díle účinkují J. Koller, V. Berka, J. Štáfek, P. Svěcený a úžasné ženy – Andrea Kalousová a Jitka Boho.

Chobotnička a její James Bond

Po přečtení jména u názvu filmu budou diváci určitě sledovat televizi Prima MAX. Ve východním Berlíně umírá agent 009, který Jamese Bonda dovede na stopu obchodníků s kradenými klenoty. Na své cestě se dostane do Indie k velmi nebezpečné ženě, které všichni říkají Chobotnička. Agentovi 007 žádná žena nikdy neodolá, ale jak se mu bude dařit s tolika chapadly?

Šifra mistra Leonarda – Tom Hanks v hlavní roli!

Thriller z roku 2006 nám pojednává o symbologovi, který je přivolán do Louvru kvůli vraždě místního správce. Ten za sebou zanechal mnoho podivných stop a symbolů. Hlavní hrdina s pomocí policejní kryptoložky odkrývá několik ohromujících tajemství, které se ukrývají v dílech známého umělce Leonarda da Vinciho. Na co Tom Hanks s Audrey Tautouovou přijde?

 

Zdroje:

  • https://tvprogram.idnes.cz/tvprogram.aspx?t=detail&id=59822528
  • https://tvprogram.idnes.cz/tvprogram.aspx?t=detail&id=59847724
  • https://tvprogram.idnes.cz/tvprogram.aspx?t=detail&id=59848368
  • https://tvprogram.idnes.cz/tvprogram.aspx?t=detail&id=59821989