Pálava: Pochlapí se Hřebec a vyzná se Ivetě? A jak to má Tomáš Matonoha s láskou v životě

Pálava: Pochlapí se Hřebec a vyzná se Ivetě? A jak to má Tomáš Matonoha s láskou v životě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Tomáš Matonoha nás celé léto bavil jako starostlivý otec Ivušky v reprízovaném sitcomu Comeback. Teď ho budeme vídat každý týden v seriálu Pálava, který neměl zrovna šťastný start.

Tomáš si zahrál jednu z nejvýraznějších vedlejších postav. Jeho kemp je stále ve středu dění, a i místní vinaři si rádi do jeho stánku u vody zajdou na kalíšek doma vypálené medicíny.

Majitel kempu Jakub Hřebec patří mezi nejlépe informované lidi z celé vesnické komunity. Místní muži si obvykle po pár kalíšcích potřebují ulevit a podělit se o svá trápení. A Hřebec je kamarád, který každého vyslechne. Jen s udržením tajemství má problém. Čím větší tajemství vyslechne, tím kratší dobu ho dokáže udržet pod zámkem.

Chatky v kempu využívají k ubytování i Ája a Iveta a také Jaromír a Filip. Michal má svůj obytňák, ale také zaparkovaný v kempu.

Prakticky není v okolí nic, o čem by „Hřéba“ nevěděl. A nezůstává nic dlužný svému příjmení, alespoň teoreticky.

Matonoha jako Hřebec a Táborský jako Fuksa, zdroj: FTV Prima

 

„Pravdou je, že člověk má zkusit všechno, aby měl ve stáří na co vzpomínat“ propaguje upovídaný Hřéba. A má na mysli samozřejmě ozkoušení co největšího počtu žen.

Když měl Tomáš Matonoha odpovědět na otázku, co má společného se svou postavou, prohlásil:

„Hřebec je alkoholik, já jsem abstinent.“

Jak to má v životě se ženami, nekomentoval. Není však žádným tajemstvím, že je už dvacet let v manželství se svou hereckou kolegyní Lucií Benešovou.

Přestože právě herecká profese bývá u párů často důvodem k rozchodu, Tomáš a Lucie v tom vidí výhodu. Jsou oba herci a vědí, co profese obnáší a jak je časově náročná.

Lucie se před časem svěřila, jak ji manžel požádal o ruku. A romantickými gesty nešetřil. Nejprve šel požádat o její ruku její maminku a s pořádnou kyticí. U žádosti o ruku nechybělo pokleknutí. I svatba byla romantická, na louce a s tancem až do rána.

Manželé vychovali dvě společné děti, syna, kterého má Lucie ze svazku s Filipem Blažkem a adoptovanou dceru.

Jak je vidět, Hřéba je vlastně rodinný typ. Jeden čas byl dokonce mužem v domácnosti a umožnil manželce velké pracovní nasazení při natáčení seriálu Slunečná. Než podlehl Matonoha kouzlu blonďaté herečky, žil přes deset let jako svobodný mládenec, a tak se musel teprve naučit žít v rodině.

V seriálu Pálava už od prvního okamžiku krouží Hřéba kolem Ivety, kterou se snažil lstí na Pálavě zdržet. Nakonec mu pomohla hlavně náhoda a Iveta zůstala.

Iveta si samozřejmě všimla, že ji upovídaný domorodec věnuje „nadstandardní“ péči, a tak trochu čekala, že se vyjádří. Hřebec je mezi kamarády velký silák, ale před Ivetou se jeho chlapecké řeči někam vytratí.

Uvidíme, zda sebere odvahu k ráznější akci nebo bude muset Iveta svého „nepolapitelného hřebce“ zdomestikovat sama.

Seriálová Iveta, která i přes snahu odjet, zůstala na Pálavě, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku: