Indiana Jones 5 se čím dál tím více rýsuje: Známe jméno nového hlavního padoucha

Indiana Jones 5 se čím dál tím více rýsuje: Známe jméno nového hlavního padoucha
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Realizace filmu „Indiana Jones 5“ stále pokračuje a poslední dobou se dozvíme hodně nových jmen, které se objeví po boku Harrisona Forda. Poté, co byla potvrzena Phoebe Waller-Bridgeová pro hlavní ženskou roli, se teď zveřejnilo i jméno nového padoucha.

Pátý díl akčního archeologa

Po obrovském úspěchu filmu „Indiana Jones a Království křišťálové lebky“ byly velmi rychle vypracovány plány na páté filmové dobrodružství kultovního archeologa s bičem. Mezitím však uplynulo 13 let a nejnovější pokračování stále na sebe nechá čekat. Teď sice víme, že se „Indiana Jones 5“ doopravdy připravuje, dříve se ale často objevily potíže při hledání vhodného příběhu.

Zdroj: Autor: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Ale protože režisér James Mangold vystřídal na režisérském křesle filmového veterána a otce Indiana Jonese Stevena Spielberga, zdá se, že se projekt rychle posunul dál. Poté, co byla Phoebe Waller-Bridgeová (hvězda seriálu „Potvora“) oznámena jako hlavní herečka, se nyní zveřejnilo další prominentní jméno: Mads Mikkelsen.

Přestože Mikkelsen hrál v průběhu své kariéry nejrůznější role, je v Hollywoodu známý především svými temnými výstupy.

Znovu padouchem filmu?

Sice stále není jasné, jakou roli bude hrát Mads Mikkelsen v „Indiana Jones 5“, je ale velmi pravděpodobné, že by se mohl stát novým protivníkem Indiany. Přestože Mikkelsen hrál v průběhu své kariéry nejrůznější role, je v Hollywoodu známý především svými temnými výstupy.

Ať už jako Le Chiffre v bondovce „Casino Royale“, jako ikonický kanibal Dr. Hannibal Lecter v seriálu "Hannibal", jako hlavní nepřítel Doctora Strange anebo jako temný kouzelník Gellert Grindelwald ve filmu „Fantastická zvířata 3“ – Mads je darebákem.

Podle aktuálních informacích se má „Indiana Jones 5“ dostat do kina 28. června 2022.