Osm nedělních večerů s extrémně napínavým příběhem, to slibuje nový seriál Ultimátum

Osm nedělních večerů s extrémně napínavým příběhem, to slibuje nový seriál Ultimátum
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve spolupráci ČT a TV JOJ vznikl nezvykle náročný projekt, který se odehrává na Slovensku, ale bude rozhodně atraktivní i pro českého diváka, protože téma je „nadnárodní“ a příležitost dostali i oblíbení čeští herci.

O čem to bude

V hlavní roli se představí policejní vyjednavač Dano Andrik (Ján Koleník), který se dostává do složité situace při vyjednávání s nevyzpytatelným únoscem Korňanem, který řádí v nemocnici, kde shodou okolností leží i Danova těhotná přítelkyně Lenka (Ester Geislerová). Aby ji a další pacienty dostal Dan ze spárů únosce, bude se muset poprat s osobní vazbou, pracovní povinností a velkým politickým tlakem z nejvyšších míst.

Dana čeká osudové rozhodnutí, zda uposlechnout pokyny nadřízených, nebo jednat podle svého svědomí a pomoci únosci očistit své jméno. Zvolí si správnou cestu?

Co dodala Jiřina Budíková, producentka ČT

„Máme před sebou extrémně napínavý až strhující příběh, ve kterém se objevují momenty, kdy by se dal zvuk krájet! A právě proto jsme se rozhodli, že slovenštinu nadabujeme do češtiny. Chceme, aby měl divák maximální komfort při prožitku napětí, emocí a celkově dramatičnosti všech scén, kterými je seriál doslova dlážděn, a nemusel se soustředit na to, aby primárně rozuměl tomu, co kdo říká.

K dabingu jsme tak přistupovali s maximální opatrností, pečlivostí a svěřili ji do rukou těm největším profesionálům, což se opravdu vyplatilo. Nicméně pro iVysílaní připravíme obě verze – jak tu v původním znění, tak i nadabovanou. Diváky Ultimáta čeká po osm večerů silný zážitek v podobě vyjednavačského dramatu, ve kterém od začátku do konce nenecháme nikoho vydechnout, srovnatelný s podobnými minisériemi, které nabízejí přední celosvětové streamovací služby.“

Na koho se můžeme těšit

Příběhu rozhodně dodali na atraktivnosti známé české tváře, jako je Ester Geislerová, Alena Mihulová nebo Mirek Etzler. Kromě populárního slovenského herce Jána Koleníka diváci poznají Marka Igondu a Milana Bahula. Určitě bude zajímavé sledovat Dianu Mórovou v herecké roli, protože český divák si ji pamatuje především jako členku poroty jedné talentové soutěže. Představí se i další herci ze Slovenska, které u nás neznáme, ale na Slovensku jde o známé komediální tváře, které tady předvedou, jak se vypořádali s dramatickými rolemi. Jedním z nich je Sväťo Malachovský. Šanci dostali i méně známé tváře jako Edita Borsová, Michaela Majerníková či Pavel Šimun.

Ester Geislerová, Zdroj:© Česká televize 

Seriál začíná 3. dubna ve 20:10 hodin na ČT1.

 

Zdroj: