Farmář hledá ženu: Andrea není nadšená ze slepic v Michalově domě, František neskóroval a Veronika má povolené další milence

Farmář hledá ženu: Andrea není nadšená ze slepic v Michalově domě, František neskóroval a Veronika má povolené další milence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Moderátorka Laďka Něrgešová oběhla všechny farmáře a ve vzduchu je příslib romantického víkendu ve dvou. Kdo si užije, kdo dostane masáž a kdo studenou sprchu?

U Veroniky

Nejnadějněji vypadá situace u Josefa a jeho vyvolené Veroniky. Po dnech odloučení, kdy se oběma stýskalo, byl společně strávený víkend plný očekávání.

Veronika pozvala Pepu rovnou k sobě do bytu a brala ho na výlety do míst, která důvěrně znala. Předvedla se i v kuchyni. Pepa vypadal opravdu zamilovaně a Veronika to má stejné. Přestože byt Veroniky je maličký a Pepa ani nemohl dostat svůj pokoj, sex v plánu nebyl. Pepa si totiž nechal udělat testy a ještě nemá výsledky. Veronika alespoň na kameru ocenila jeho zodpovědnost. Jen tak mimochodem se Pepa po ránu zmínil, že byla masáž. Záda ho asi nebolela.  

U večeře trochu Veroniku šokoval, když jí řekl, že by mu nevadili její další potenciální partneři, pokud by byli zdraví. Ten chlapík je na ty zdravotní testy opravdu fixovaný!

U Michala

Když Michal odjížděl od Andy z farmy, moc šancí dalšímu setkání nedával, ale Andrea se přesto rozhodla k němu na víkend zajet. Vymínila si ubytování v hotelu, protože z vyprávění Michala věděla, že je velkým chovatelem drůbeže a většinou má nějaké slepice nebo husy rovnou doma. Andy má sice ráda zvířata, ale jak řekla, koně si domů nebere.

Svou návštěvu nazvala „přátelským víkendem“, Michal byl plný očekávání a upekl bábovku. Andreu vzal na bobovou dráhu a potom na večeři. Spal špatně, protože stále nepochopil, na čem s ní je. Její chování označil za opatrné.

Víkend pro něj nedopadl tak, jak si vysnil, a Andrea mu sice slušně, ale přesto definitivně dala košem. Jiskření se nekonalo.

U Štěpánky

Štěpánka Františka domů nevzala. Při ubytování v hotelu trvala na dvou pokojích, což Františkovi nebylo po chuti. Ani když slíbil, že to bude ve vší počestnosti, tak Štěpánku nepřemluvil. Zkoušel to znovu a znovu a už s tím byl trochu otravný.

Nejspíš si ani neužil jízdu na autodromu, kterou mu hostitelka zorganizovala. Nakonec to František vzdal. Změnil by se jeho postoj, kdyby mu Štěpánka „udělala alespoň masáž“? Přeskočila by ta jiskra?

Neplánovaná romantika Zdeňka a jeho bejvalky

Zdeněk nakonec zjistil, že jeho vztah s bejvalkou Lenkou není ani zdaleka dořešený. Když dostal nabídku na víkend bez farmy a jen s Lenkou, skočil po ní. Po pětiletém vztahu rozchodů a usmíření to byla jejich druhá společná večeře.

Víkend si užili se vším, co k tomu patří, a i Lenka na chvíli začala věřit, že by to tentokrát mohlo vyjít. Zdeněk tvrdil, že je ženou jeho života a je také tou pravou oporou pro jeho hospodářství. Že by se po pěti letech najednou něco změnilo?

A příště bude díl plný konfrontací a v dálce jsou slyšet svatební zvony…

Zdroj článku: