Novinky ze ZOO: Sid se v práci složila a všechny to vyděsilo. Bude v ohrožení výprava do Amazonie?

Novinky ze ZOO: Sid se v práci složila a všechny to vyděsilo. Bude v ohrožení výprava do Amazonie?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam a Sid si plánují velké amazonské dobrodružství. Bude to také trochu zkouška jejich vztahu, protože v extrémním prostředí se teprve ukáže, jak to spolu opravdu mají. A termín odjezdu se blíží. Adam využívá služeb známého doktora a hned po ránu se vydávají na očkování.

Adam je silný chlap a jeho organismus si ani žádného očkování nevšiml, ale se Sid je to jiné. Necítí se vůbec dobře, ale nechce Adamovi kazit radost, když vidí, jak se na společnou výpravu těší.

Když je v přípravně, ještě si z ní holky dělají legraci, že to je taková svatební cesta. Chvíli poté se však Sid kácí k zemi. Přesto, že mdloby trvaly jen chvilku, už i jí je jasné, že své problémy těžko utají. A to má dostat ještě další očkování. Aby její spolupracovnice nezavolaly záchranku, musela slíbit, že půjde domů a nechá se vyšetřit od rodinného doktora.

Ten má jasno. Sid má úplně rozhozený organismus a další očkování rozhodně nepřipadá v úvahu.

Sid sice neměla vůbec v plánu Adamovi něco říkat, jenže on se vrátil do bytu k Sid ještě v době, kdy mluvila s doktorem a část hovoru slyšel.

Milenci tak musí změnit plány. Nakonec se domluví, že by si Adam neměl nechat takovou příležitost ujít. Jde přece jen o dva nebo tři měsíce a pokud je jejich vztah pevný, jak si myslí, nemůže je to rozdělit.

Sid je zdánlivě bezstarostná, ale když Adam mizí k sobě domů, aby si vše promyslel, padne na ni pořádná depka. Ještě že má spolubydlící. Když ji vidí Tez, je jí jasné, že musí spolubydlící trochu rozptýlit a bere ji k Markovi do baru. A nakonec to není jen holčičí posezení. Tez se docela dobře pobavila i s usměvavým barmanem. I Marek si uvědomil, že na té holce něco je, co ho přitahuje. Připomíná mu snad nedostižnou Viky? A co bude s Adélkou?

Sid nakonec posezení v baru pomohlo a už ji tolik nevadí, že zůstane pár měsíců bez své největší lásky. A Markovi došlo, že okouzlení, které chvíli cítil k Adélce, je pryč. Je na čase jít dál.

Když se přihrne Adélka do baru s partou bývalých spolužáků, je si už téměř jistý, že potřebuje už vyspělejší ženu. A tak Adélka druhý den musí rozdýchat nejen pěknou kocovinu, ale i kopačky od Marka.

Jenže Marek si nevybral snadnou kořist, pokud si myslí na Tez. Dojde mu to ve chvíli, kdy se v baru objevuje Albert s Izy (v roli Tez). Marek nemůže věřit vlastním očím. Ta sympatická holka dělá, že ho nezná. Navíc je s tím největším lotrem, kterého by si v zoo mohla najít. Spletl se, když mu přišlo, že ještě před pár hodinami by to mohl dát s Tez dohromady?

Naštěstí alespoň někdo odchází ten večer z baru spokojený. Za Sid, která opět zpívá, přijde Adam. A řekne jí, že bez ní nikam nejede. Pojedou, až bude v pořádku.

Zdroje článku: