ZOO: Mezi Sid a Adamem konečně došlo ke sblížení, ale vydrží jim láska navzdory diktatuře babičky Sidonie?

ZOO: Mezi Sid a Adamem konečně došlo ke sblížení, ale vydrží jim láska navzdory diktatuře babičky Sidonie?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co se podařilo Adamovi vypátrat Sid a vysvobodit ji ze spárů Jardy a jeho kumpána, čekala ho ještě jedna záchranná akce. Musel najít způsob, jak rodiče Sid přesvědčit, že nemohou svou dceru držet 24 hodin denně pod dozorem.

Když se mu konečně poštěstilo být s všetečnou blondýnou o samotě, Adam už neváhal dát průchod svým citům. Sid si podobné okamžiky vysnila už hodně dávno, takže proti rozhodně nebyla.

Jenže jejich lásce asi není přáno. Když už to vypadalo, že ani rodičům a babičce nevadí, že si jejich dcera našla přítele z „chudých poměrů“, během chvíle je všechno jinak. A Adam už předvedl, že si o boháčích nemyslí nic dobrého, a v žádném případě se nehodlá dostat do sváru se Sidonií.

Jak to mladí lidé vyřeší? Sid je dospělá a nemusí žádat o svolení. V minulosti už předvedla, že se babičce umí vzepřít. Jenže bude chtít tentokrát jít proti rodině? Adam ji rozhodně moc silnou oporou v boji nebude. Nakonec jí to přece říkal, že její rodina ho nikdy nepřijme.

Hrátky s Adamem u Sid v bytě, zdroj: FTV Prima

A jak se natáčela pěkná milostná scéna mladým hercům?

V seriálu moc žhavých scén nebývá a pro Sid a Adama to bylo první společné natáčení plné vášně a milostných dotyků. Pro Michaelu Pecháčkovou a Šimona Bilinu to tak znamenalo, že si část natáčecího dne užili pěkně v posteli.

„No, Sid konečně prožije štěstí, a to pro mě znamenalo natáčet milostné scény se Šimonem, který byl naprosto profesionální, milý, pozorný a vtipný,“ směje se Michaela Pecháčková a přiznává, že se stydí i teď, když o tom mluví.

„Samozřejmě, že se stydíte, ale ten díl režírovala Jana Rezková a musím říct, že mi to bylo příjemnější, než kdyby to byli páni režiséři. Jana nám se Šimonem řekla svou představu, ukázala takovou choreografii a my ji vyplnili,“ popisuje Pecháčková, jak se její postelové scény točily.

„Se Šimonem jsme si pak těsně před klapkou řekli, že mě nadzvedne, že se tady otočím, chytím… Znáte to, co vám budu povídat.“

Mladá herečka byla moc ráda, že to celé hlavně proběhlo s humorem, který jí pomohl překonat stud.

A jak to vypadá, řeč byla pouze o jedné milostné scéně. To by mohlo být velkou nápovědou k tomu, jakou cestou se bude vztah mladé dvojice ubírat. Adam to nejspíš Sid usnadní, aby si nemusela vybrat jeho nebo rodinu.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek