Co dnes dělá Elis ze seriálu Ranč U Zelené sedmy

Co dnes dělá Elis ze seriálu Ranč U Zelené sedmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ivana Škarková si v oblíbeném seriálu Ranč U Zelené sedmy zahrála postavu nejstarší dcery Kudrnových, Elišky, řečené Elis. Byla to její první zkušenost před kamerou. Kam zmizela po natáčení?

Ivana Škarková se stala herečkou jedné role

Ivana Škarková se narodila 26. března 1980 v Karlových Varech. Herečkou se sympatická dáma chtěla stát od puberty, na konzervatoř ji ale nevzali. A jak po letech sama veřejně přiznala, tenkrát to pro ni bylo velké zklamání.

Zahrát si v seriálu proto pro ni bylo doslova splnění dětského snu, jak uvedla v jednom rozhovoru. Zajímavé je, že v něm sice Ivana hraje, ale svým hlasem nemluví, její postavu předabovala Klára Šumanová.

Na Ranč U Zelené sedmy má podle vlastního vyjádření hezké vzpomínky, zůstala v kontaktu i se svými kolegy. Pohodová atmosféra „na place“ možná přispěla k tomu, že seriál si získal i značnou diváckou oblibu. Televize jej reprízuje i po letech.

Ivaně však další herecké příležitosti nepřinesl. Uvědomuje si, že je to částečně i tím, že nerada chodí na castingy a není natolik průbojná. Nabídky na natáčení tak už nemá, ačkoli by se jim, jak sama přiznává, nebránila.

Co dělá seriálová Elis dnes

Ivana Škarková nakonec vystudovala na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně obor Marketingová a multimediální komunikace. A to i proto, že přes svůj neúspěch u přijímacích zkoušek na konzervatoř si přála zůstat u médií.

V roce 2006 se provdala za Václava Kratochvíla a od svatby užívá příjmení Kratochvílová. Stále bydlí ve Zlíně. Kromě manžela oblíbená herečka žije i se dvěma dětmi, synem Vašíkem a dcerou Elou.

Udržet se v herecké branži se nakonec Ivaně Škarkové nepovedlo. Krátkodobě sice působila v Rádiu Zlín, nicméně ani v mediálním zákulisí nakonec nezůstala. V současnosti pracuje ve společnosti, která se zabývá polepy automobilů.

A jak dále podotýká, dnes jsou její prioritou především děti. Uvidíme tak časem, zda potomci Ivany Škarkové třeba nepodědili talent a umělecké ambice.