Marie Roklová si najala soukromého detektiva. Co zjistil?

Marie Roklová si najala soukromého detektiva. Co zjistil?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do života postav seriálu ZOO se opět připletl soukromý detektiv. Nyní jeho služby využila ředitelka zoo Marie Roklová. K čemu si detektiva najala a co se mu podařilo zjistit? A jak celá situace zamíchá vztahy v rodině Roklových?

Není novinkou, že se v seriálu ZOO tu a tam na scéně objeví soukromý detektiv. S ohledem na počet tajností, intrik a složitých vztahů mezi jednotlivými postavami přijdou jeho služby často vhod. Mnozí z diváků seriálu mají jistě stále v paměti soukromého detektiva, kterého si Markéta najala na špehování Alex. Jeho přítomnost značně zkomplikovala život Viky, Markovi i dalším lidem v jejich okolí.

Tentokrát byl detektiv povolán přímo ředitelkou zoo Marií Roklovou. K čemu však ředitelka služby soukromého detektiva může potřebovat? Snaží se snad získat informace na intrikány Lubora Brázdu či Alberta Poláka? Nebo se rozhodla prošetřit někoho ze svých zaměstnanců?

Ani jedno z toho. Marie se tentokrát zaměřila na svoji vlastní rodinu. Konkrétně se rozhodla věnovat se případu zneužívání svého syna Vojtěcha, ke kterému mělo dojít během jeho pobytu v pasťáku. Dost ji totiž trápí, že údajný viník celé situace, vychovatel Vondrásek, zůstal navzdory zvrhlostem, které prováděl na jejím synovi, bez trestu.

Parta ze ZOO. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Rozhodne se tedy dát Vondráska prošetřit. A výsledek? Vondrásek nejenže je na svobodě, ale dokonce stále pracuje jako vychovatel, přestože již v jiném ústavu, než byl Vojtův pasťák. Marie je otřesena a rozhodne se informaci předat i Vojtovi. Díky jejich nově obnovenému přátelství ji Vojta přijme a postupem času také uznává, že je třeba jednat. Rozhodne se tedy vzít situaci do svých rukou…

V následujících dílech seriálu ZOO se pak ukáže, jak se celá záležitost s Vondráskem vyvine. Zatím můžeme jen říct, že mezi Vojtou a jeho bývalým ošetřovatelem dojde i na osobní setkání. Vojta navíc bude mít podporu prakticky celé rodiny včetně babičky Běly, která se situaci rozhodne řešit na vlastní pěst.

V nové sezóně ZOO se tak jistě dočkáme rozuzlení tohoto sporu a budeme doufat, že Vondrásek bude patřičně potrestán. Na nové díly se můžeme těšit již od září, ochutnávka několika epizod je pak již nyní k dispozici na internetovém portále iPrima.cz.

Zdroj článku:
  • autorský text