Buďte první, kdo se dozví, kdy a jak bude pokračovat na Netflixu seriál Vikingové: Valhalla

Buďte první, kdo se dozví, kdy a jak bude pokračovat na Netflixu seriál Vikingové: Valhalla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
2. a 3. série dobrodružné ságy je aktuálně potvrzená. Jak vyplynulo na povrch, Netflix si při sjednávání podmínek k seriálu rovnou domluvil 24 epizod spin-offu, který se odehrává 100 let od okamžiku, kdy skončilo dobrodružství hrdinu seriálu Vikingové.

Netflix uvedl, že současnou sérii už vidělo 194 milionů diváků. Fanoušci určitě ocení dobrou zprávu, že 2. série, která se natáčela v roce 2021, je už dotočená a v současnosti je ve střižně.

Podle tvůrců by mohla být druhá série hotová do konce roku nebo v prvních měsících příštího roku.

Kdo se vrátí i v druhé sérii

Existuje několik členů Vikingů, u kterých se předpokládá, že se vrátí. Patří mezi ně Sam Corlett (Leif), Leo Suter (Harald), Frida Gustavsson (Freydis), Laura Berlin (Emma z Normandie), David Oakes (Godwin) a Jóhannes Haukur Jóhannesson (Olaf).

Søren Pilmark (Forkbeard), Bradley Freegard (Canute) a Pollyanna McIntosh (Ælfgifu) se jistě také vrátí, vzhledem k tomu, jak silně se podíleli na první sezóně.

Jednou z těch, kteří pravděpodobně nebudou zařazeni do druhé sezóny, je Caroline Henderson (Haakon). Totéž platí pro herce Kåre (Asbjørna Krogha Nissena). Kåre byl sťat během vrcholného souboje s Freydisem v Kattegatu. On a král Edmund (Louise Davisona) se nevrátí.

Větší prostor by měl dostat Olaf. Lze očekávat, že v budoucnu bude mít svou významnou dějovou linku jeho syn Magnus. Větší prostor v budoucnosti má dostat i Godwin.

Sam Corlett, zdroj: Netflix Media Center

Co bude dál pro Leifa, Freydise a Haralda

Jisté je, že Kattegat už nebude jako dřív. Přístavní osada se bude zmítat v problémech a ty ji ovlivní zásadním způsobem. Olaf, který si plánoval, že se v místě usadí, si vzhledem k připlutí flotily Forkbearda zřejmě bude muset upravit plány. O příštího kattegatského vůdce se možná povedou války. Harold to nejspíš nebude.

Norský princ je nyní veřejným nepřítelem číslo jedna v očích některých Vikingů poté, co se postavil na stranu Kåre. Freydis se mezitím bude muset vypořádat se svou nově nalezenou pozicí „Poslední“ a se skutečností, že je možná jediným potenciálním zachráncem Vikingů.

V Anglii se Emma vrátila na trůn a má prozatím věrného spojence v Godwinovi. Jednou z nově vznikajících hrozeb bude pravděpodobně oblast Mercie. Nikdo nemůže tušit, jak dlouho je lze udržet na uzdě.

Leo Suter a Bradley Freegard, Zdroj: Netflix Media Center

 

Zdroj: