Nejsledovanější pořady letošního Silvestra – na vrcholu byly po novoročním přípitku Televizní noviny

Nejsledovanější pořady letošního Silvestra – na vrcholu byly po novoročním přípitku Televizní noviny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Silvestrovským pořadům letos stoupla sledovanost především kvůli opatřením, kdy většina lidí raději zůstala doma s rodinou. Podívejte se, čím diváky pobavily a v jak vysokých číslech se pohybovaly.

Největší sledovanost v poslední den roku měla ČT1 s Hymnou ČR a svým Novoročním přípitkem. Sledovalo je okolo 1,8 milionu diváků. 

Hned za nimi se umístily Silvestrovské televizní noviny na stanici Nova se sledovaností 1,6 milionů. Tam nás stejně jako každý rok pobavili reportéři i známé tváře. Nechyběly ani vtipné reportáže a sestřihy.

Silvestr se na televizních obrazovkách nesl hlavně v duchu vzpomínání. Pořady tedy přinesly jen sestřihy z minulých let a známé nostalgické snímky.

Zábavu a vzpomínání na minulé roky přinesla talkshow Všechnopárty, která se v posledních letech umisťuje na prvním místě sledovanosti a pořad Do roka a do dna. Oba nám nabídly pouze sestřihy oblíbených scén z minulých let, protože natočení nových epizod se uskutečnit nedalo.

Příjemnou vzpomínkou na našeho největšího zpěváka byl sestřih Karel Gott - úsměvy nehasnou. Šlo především o známé scénky ze silvestrovských pořadů, které nám zpěváka připomněly i z jeho komické stránky.

Nova nabídla zábavu na celý večer se silvestrovským speciálem Tvoje tvář má známý hlas. Pouštění starých vystoupení s komentáři Ondřeje Sokola, Aleše Hámy a Evy Burešové však moc nepotěšilo a zábava často hraničila s trapností a pouhou reklamou na známé pořady.

O zábavu a nostalgii se ale postaral známý muzikál Pomáda, který se vysílal na ČT2. Zajímavým zpestřením byla také Silvestrovská partička 2020 na TV Prima.

Po půlnoci už pořady byly o něco zajímavější, protože přišel i záznam z koncertu Marka Ztraceného z O2 Arény nebo česká komedie Vrať se do hrobu.

 

Letos tedy televize moc novinek nenabídla, ale snad jste si i tak silvestrovské oslavy užili po svém.

Hodně štěstí a zdraví do nového roku a snad se už vydaří lépe než ten minulý.