Netflix ohlásil obří projekt. Jaký to bude a kdo se objeví v hlavních rolích?

Netflix ohlásil obří projekt. Jaký to bude a kdo se objeví v hlavních rolích?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Streamovací služba, která láme žebříčky sledovanosti, se pustila do zatím největšího projektu ve své historii. O co půjde a kdo ze známých herců se na něm bude podílet?

Gigant jede

Streamovací služba Netflix patří k největším poskytovatelům legálního sledování filmů online. Původem americký gigant na poli poskytování audiovizuálního zážitku je od ledna 2016 dostupný ve více než 190 zemích celého světa. Do té doby se postupně od roku 2007 rozšiřovala po území USA a přilehlých států. Od ledna 2016 je tato služba dostupná i u nás. Netflix má v současné době přes 140 miliónů předplatitelů, ale čísla mohou být mnohem větší. Zatím totiž firma nezveřejnila svá čísla pro období pandemie. Jedno je jasné – Netflix roste raketovou rychlostí, a konkurence mu nestačí.

Online sledování filmů a seriálů je možné odkudkoliv – služba se dá používat v televizi, počítači, tabletu i telefonu. Netflix je bez reklam a filmy se dají stáhnout a zhlédnout později, i když nejste připojeni k internetu.

Nový projekt

Netflix oznámil, že se pustil do nového samostatného projektu. Jedná se o snímek, ve kterém se představí Ryan Gosling a Chris Evans v hlavních rolích. Půjde o snímek s názvem The Gray Man, a o jeho režii se postará Joe Russo známý z filmu Endgame. Bude se jednat o akční trhák, který odvypráví příběh bývalého agenta CIA.

Tento trhák bude podobný svým žánrem jako bondovky. Jeho rozpočet se má vyšplhat až do astronomických výšek – odhaduje se až 200 milionů dolarů! Cíl je přitom zcela jasný – přilákat nové předplatitele a vytvořit nový seriálový námět.