Chystaný Mission: Impossible: Kvůli koronaviru dochází k přeobsazení jedné z hlavních rolí

Chystaný Mission: Impossible: Kvůli koronaviru dochází k přeobsazení jedné z hlavních rolí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koronavirová pandemie se podepsala i na filmovém průmyslu. Nejen, že byla dlouho zavřená například hollywoodská filmová studia a produkce tak přicházely o tisíce dolarů denně, ale dojde i k přeobsazení některých filmových rolí.

Mission: Impossible hlásí změnu jedné z hlavních rolí

Pro sedmé a osmé pokračování oblíbeného filmu s Tomem Cruisem v hlavní roli byla změněna jedna z hlavních postav. Jedná se o zápornou roli, do které měl být původně obsazen Nicholas Hoult. Právě ten se ale během pauzy v natáčení filmů ocitl v situaci, kdy má již nasmlouvanou další produkci.

Nový záporák na scénu

V roli nepřítele hlavního hrdiny se tak zmiňovaný Nicholas Hoult nepředstaví. Režisér dvou budoucích filmů s Tomem Cruisem, Christopher McQuarrie, tak pro roli nakonec vybral jiného herce. Tím je rodák z New Yorku s portorickými kořeny, Esai Morales. Toho můžete znát ze seriálů Titans a Mars, objevil se i ve snímcích Nikdy to nevzdávej 3, Mariňák 2: Bitevní pole nebo Cherry.

Koronavirová pandemie tak zapříčinila i mírný zmatek v naplánovaných produkcích a natáčecích schématech. Ty se totiž chystají měsíce dopředu, a herci tak mají skutečně plný kalendář, ve kterém je i menší odchylka od původního data natáčení často problémem.