Páteční Ulice: Luděk má radost z usmíření se synem, a tak přehlédne i dobře navlečenou lež

Páteční Ulice: Luděk má radost z usmíření se synem, a tak přehlédne i dobře navlečenou lež
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4440. díl Ulice se vyvine mnohem lépe, než si vůbec mohl Luděk přát. Ani ho nenapadlo, že by se mu mohl Adam omluvit a zároveň i kývnout na to, že mu půjde na svatbě za svědka. I proto ani nepřemýšlí nad tím, že by mu mohl jemu nejbližší člověk lhát. Podaří se Vandě vztah s Luďkem zachránit, když na něj navleče milosrdnou lež? 

Plán Jarky vyšel podle představ

Adam už konečně nepije a v hlavě mu začíná svítat. Pořád se na Jarku zlobí, ale když mu i Kristýna řekne, že táta Jarku opravdu nezmanipuloval, usoudí, že je čas si s ním vše vyříkat. Zároveň ho na jazyku pálí otázka, zda nabídka na jeho finanční podporu pořád platí. Po Jarce se mu stýská tak či tak a smutnit může i v Houstonu, no ne? Pro Luďka si Adam nemohl připravit lepší svatební dar.

Bylo vidět, jak to z něho padá. Ať už se dříve choval Luděk jakkoliv, vypadá to, že má na něj Vanda dobrý vliv - odhalila, že i Luděk má srdce. Z Adamova rozhodnutí má samozřejmě radost i Blanka. I přesto, že se rozhodla na Adama a Jarku netlačit, měla za to, že stáž je dobrým odrazovým můstkem pro Adamovu budoucnost. 

Turbulence dluhového průšvihu Vanda zatím zvládá 

Hlavně díky Jolaně se Vandě zatím daří tajit obrovský průšvih, který způsobila její finanční negramotnost. Jediná její záchrana je Rakousko. Tam si vydělá dostatek peněz, aby mohla splatit všechny dluhy. Jenže jak to říct Luďkovi, aby on obratem neanuloval jejich zdánlivě šťastné manželství? Protože jiné eso v rukávu už Jolana nemá, nezbývá jí než Luďkovi znovu lhát.

Vanda pracně vybírá jednu lež za druhou
Vanda pracně vybírá jednu lež za druhou. | Zdroj: TV Nova

Prý musí do Kanady, aby tam vyřídila záležitost ohledně dědictví po svém tátovi. Luděk sice nechápe, proč tam musí jet osobně, ale má velkou radost z Adama a ničím jiným už se večer před svatbou nehodlá zatěžovat. Jen dodává, že doufá, že si Vanda do manželství nepřinese dluhy. Jen kdyby tušil... že ty už má. 

Zdroj článku:
  • Autorský text