Michael Schumacher (2019) dostal k padesátinám nový dokumentární film

Michael Schumacher (2019) dostal k padesátinám nový dokumentární film
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michael Schumacher: Informací o zdravotním stavu legendárního závodníka Michaela Schumachera na veřejnost mnoho neprosakuje. Už v prosinci by se však měl v Německu vysílat nový dokumentární film, který některá tajemství odkryje. Jak ale naznačuje trailer, fanoušky moc nepotěší.

"Michael Schumacher tu s námi v tento moment není. Ale jakmile mu bude lépe, všechny otázky sám zodpoví," uvedl bývalý šéf Formule 1 Bernie Ecclestone. Z jeho slov vyplývá, že mnohonásobný šampion po úrazu na lyžích, který se mu přihodil na samém konci roku 2013, dosud není schopen komunikovat s okolím.

    Jeho manželka Corinna přesto neztrácí naději: "Michael Schumacher je bojovník a nevzdá to," prohlásila.

Nový dokument s názvem Die Michael-Schumacher-Story byl natočen u příležitosti 50. narozenin, které slavný závodník oslavil letos v lednu. Tvůrci přitom připomínají i další významné jubileum: 25 let od jeho prvního světového titulu.

Snímek má Michaela Schumachera vylíčit jako nelítostného a neohroženého závodníka, ambiciózního sportovce, zručného mechanika, spolehlivého týmového hráče a zároveň i jako muže milujícího svoji rodinu. "Myslím, že na takový film právě dozrál čas, i když je pravda, že to s sebou nese hodně odpovědnosti," uvedl producent Benjamin Seikel.