Potvrzeno! Eva Burešová jako tajemná Lady X v ZOO končí, kdo ji nahradí?

Potvrzeno! Eva Burešová jako tajemná Lady X v ZOO končí, kdo ji nahradí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příchod nové sezóny pořádně zamíchal kartami v seriálu ZOO. Jeho hlavní hvězda Eva Burešová totiž už před letními prázdninami skončila s natáčením, v létě porodila synka Tristana Williama a seriálu TV Prima dala na neurčito vale. To ale ještě neznamená, že z něj zmizí její postava – filmaři už si za ni totiž našli náhradu

Samotnou Viky Janečkou, kterou Burešová hrála, samozřejmě nahradit nelze. Ale jak pravidelní diváci dávno vědí, Burešová tu měla dvojroli, a kromě jedné obyčejné holky hrála také tajemnou, svůdnou a velice sexy barovou zpěvačku s přezdívkou Lady X. Pod krajkovou škraboškou se ovšem může skrývat jakákoliv žena. Takže štáb seriálu se rozhodl, že Lady X bude v seriálu dál pokračovat. Jak přesně to bude probíhat, ještě uvidíme. Ale zajímavé to bude zcela jistě.

Míša Pecháčková v hlavní roli

Kdo nastoupí na místo Burešové a stane se novou noční divou seriálu? Volba padla na mladičkou herečku a zpěvačku Míšu Pecháčkovou, která v seriálu bude představovat tentokrát alter ego Viky Janečkové. A i když ona sama se samozřejmě těší, protože v jejích osmnácti letech je to pro ni velká výzva a příležitost, ostatní členové štábu i diváci jsou zatím trochu rozpačití.

Spolupráce muzikantů

V jednom rozhovoru se například muzikant Václav Noid Bárta (který s Lady X od začátku na pódiu tvořil nerozlučnou dvojici) vyjádřil, že si není jistý, jak mu to s novou zpěvačkou bude klapat. S Evou Burešovou se zná už dlouho a věděli, co od sebe očekávat. I diváci mohli poznat, jak jsou dokonale sladění. Tohle ovšem bude nový typ spolupráce, která v sobě bude kloubit jak herectví, tak hudbu. Proto jsou na to zvědaví snad úplně všichni.

Co na to Petr?

Ještě zajímavější to ale bude v jiné vztahové rovině. Mezi Lady X a soudcem Petrem Křížem to skoro od začátku seriálu pěkně jiskřilo. U svádění a laškování dlouho nezůstalo a Lady X, která se Petrovi představila jako Alex, dvojče Viky Janečkové, se s ním vyspala a otěhotněla. Diváci dlouho doufali, že se dají dohromady, jenže Petr nakonec skončil před oltářem se svou snoubenkou Markétou. Ale svatba se nekonala, nechal ji tam stát.

Míša Pecháčková, která na scénu vrátí de facto původní Lady X, tak dává tušit, že to dějem seriálu ještě pěkně zamíchá. Propadne Petr i jejímu kouzlu? A co se stane, jestli se v budoucnu vrátí také Eva Burešová jako Viky? Nikdo zatím neví, jak filmaři tenhle souběh hereček vyřeší.

Nové postavy

Výměna hlavní herečky není navíc to jediné, co se při na natáčení událo. Po letní pauze totiž přišlo několik nových, neokoukaných tváří, které také mohou v budoucnu sehrát v ději významnou roli. Jedná se zejména o dvojčata Tes a Izy, ze kterých se vyklubou sestry Viky Janečkové.

Z toho všeho je jasné, že tenhle podzim se bude na co těšit a ZOO dál bude pokračovat jako úspěšný seriál, ke kterému se více než milion jeho pravidelných diváků zase bude pravidelně vracet. A budou tajně hádat, jestli další díly přinesou další odpovědi.

Zdroje článku: