Kvíz: Na lovu – V těchto otázkách Pan Lišák neuspěl. Třeba budete mít větší štěstí

Kvíz: Na lovu – V těchto otázkách Pan Lišák neuspěl. Třeba budete mít větší štěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roztomilý Pan Lišák ve slušivé vestě a s motýlkem možná působí nevinně, ale nenechte se mýlit, v roli lovce je stejně schopný jako jeho kolegové. Kvůli svým studiím se zatím nemohl účastnit natáčení příliš často, a tak odehrál jen 33 her, z nichž 21 vyhrál. Raduje se však ze zajímavého prvenství…

Když mu bylo osmadvacet let, stal se Václav Slabyhoudek historicky nejmladším lovcem ve vědomostní soutěži Na lovu. Toto prvenství vnímá jako velký závazek. Dobře ví, že nesmí polevit, pokud chce dosáhnout stejné úrovně jako jeho zkušenější kolegové. Přestože nová forma soutěže, Superlov, je mnohem napínavější a časově náročnější, Pan Lišák si ji užívá. Spolupráce s kolegy ho totiž baví a naplňuje. Vytvořili prý báječnou partu. Scházejí se i mimo natáčení, aby společně trénovali a třeba se také pobavili při hospodských kvízech. Václav Slabyhoudek už lovce vnímá jako své nejbližší přátele.

Účast v obou pořadech mu přináší stále více fanoušků, kteří ho na ulici poznávají a touží se s ním vyfotografovat, což jim vždycky ochotně dopřeje. Zatímco na základní škole byl pro svůj zájem o knihy, kvízy a studium šikanován, dnes ho diváci obdivují a ženy mu na sociálních sítích posílají čím dál více zpráv. Přesto i mistr Lišák se někdy utne a na zákeřné soutěžní otázky odpoví špatně. Vyzkoušejte si náš kvíz a zjistěte, kde všude se Václav Slabyhoudek dopustil chyby. Budete úspěšnější než on?

Ať už jste si při řešení jednotlivých otázek vedli lépe, nebo naopak hůře než Pan Lišák, jistě jste si osvěžili pár zapomenutých znalostí a obohatili se o nové, zajímavé postřehy.

Zdroje článku: