Kvíz: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci konkurovat lovcům, patříte mezi ně i vy?

Kvíz: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci konkurovat lovcům, patříte mezi ně i vy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Pan Lišák a Belladonna, to jsou přezdívky oblíbených lovců, jejichž obdivuhodné znalosti nás každý všední podvečer přitahují k televizním obrazovkám, stejně jako humorné komentáře Ondřeje Sokola. Zjistěte, jak byste se cítili v jejich kůži, a zkuste náš kvíz.

Toužíte-li usednout po boku lovců a v záři reflektorů čelit odvážným soutěžícím, vyplňte formulář na stránkách TV Nova. Kdo ví, možná že právě na vás se usměje štěstí. Zúčastnit se ale můžete i jako soutěžící, pokud je vám to milejší. V tom případě se přihlaste na tomto odkaze.

Myslete však na to, že nestačí být mistrem jediného oboru. I samotní lovci už poznali, že existují oblasti, ve kterých si nejsou příliš jistí. U Doktora Vševěda jsou to např. technické záležitosti nebo moderní populární kultura, u Kvízové dámy a Belladonny zase sport. Je skutečně zapotřebí mít opravdu perfektní přehled prakticky ve všem a neustále se vzdělávat, luštit křížovky, chodit na hospodské kvízy, hodně číst a zajímat se o okolní dění.

Jestliže máte pocit, že přímá účast v pořadech Na lovu a Superlov zatím není pro vás, zahrajte si v pohodlí domova alespoň jeden z našich zábavných kvízů. Budete čelit stejným otázkám, jaké potrápily zkušené lovce. Povedete si lépe než oni?

Zodpověděli jste všechno správně? Pak máte náš obdiv. Pokud se vám to nepodařilo, netrapte se. Člověk se snadno splete nebo unáhlí. Lovci také dělají chyby, ale snaží se nad nimi nepozastavovat a jít dál. Jedině tak se mohou soustředit na cestě za vítězstvím.

Zdroje článku: